مطالب مرتبط:
اینفوگرافیک/ بحران سوخت در آمریکا؛ بن بست گزینه های ترامپ برای مهار بهای نفت
توییت جدید ترامپ درباره جنگ با ایران/ برگ برنده آمریکا رو شد؟
ابهام بر سر تصمیم ترامپ؛ رییس جمهوری آمریکا عدد خروج نیروها را از خودش درآورد
ادعای ترامپ درباره عبور دو کشتی از تنگه هرمز با پرچم آمریکا
گفتگوی تلفنی ترامپ و شی درباره ایران/ آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز دست به دامن چین شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 12:252026-05-05بين الملل

فرش قرمز شی در آستانه سفر ترامپ: تحریم های آمریکا غیرقابل اجرا می شود


برخی ممکن است استدلال کنند که اقدام اخیر پکن، اقدام کوچکی است و چهار پالایشگاه از پنج پالایشگاه نامبرده، کوچک و بی اهمیت هستند.

اما این اقدامی بسیار جدی و مهم است.

- فرش قرمز شی در آستانه سفر ترامپ: تحریم های آمریکا غیرقابل اجرا می شود برخی ممکن است استدلال کنند که اقدام اخیر پکن، اقدام کوچکی است و چهار پالایشگاه از پنج پالایشگاه نامبرده، کوچک و بی اهمیت هستند.

اما این اقدامی بسیار جدی و مهم است.

استقبال چین از ترامپ با از کار انداختن کارت های برنده آمریکا درباره تحریم های یکجانبه علیه ایران، صورت می گیرد.

به گزارش عصرایران، استیو هانکه استاد برجسته اقتصاد در آمریکا و جفری ونگ جامعه شناس سیاسی و تاریخی متخصص در سیاست های چین و روابط آن با آمریکا با تایوان، در مقاله ای مشترک در فورچون اقدام اخیر وزارت بازرگانی دولت شی جین پینگ در ممنوع اعلام کردن اجرای تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران، را نوعی تغییر موازنه بازی و خوشامدگویی شی به ترامپ در آستانه سفر 9 روز دیگر ترامپ به پکن دانسته است.

در این مقاله آمده است: چین برای ترامپ یک فرش خوشامدگویی آماده کرده و قوانین مربوط به تحریم های یکجانبه ایالات متحده را از نو نوشت.


برچسب ها: پالایشگاه - اقدام - تحریم های آمریکا - آمریکا - کوچک - ترامپ - تحریم
آخرین اخبار سرویس:

فرش قرمز شی در آستانه سفر ترامپ: تحریم های آمریکا غیرقابل اجرا می شود

فرش قرمز شی در آستانه سفر ترامپ: تحریم های آمریکا غیرقابل اجرا می شود