|
| دوشنبه، 7 اردیبهشت 1405 ساعت 08:402026-04-27اجتماعي
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: امروز به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب ناپایداری دریایی در مناطق دریایی استان پیش بینی می شود و دریا مواج است.
- کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: امروز به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب ناپایداری دریایی در مناطق دریایی استان پیش بینی می شود و دریا مواج است.
به گزارش پیش بینی هواشناسی هرمزگان 6 اردیبهشت 1405 کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: بیشینه سرعت باد در محدوده 40 کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از 100 سانتیمتر می رسد.
حمزه نژاد افزود: توصیه می شود تمهیدات لازم در بنادر استان صورت پذیرد و از دریاروی با شناور های سبک اجتناب می شود.
وی گفت: به لحاظ دمایی، نوسان دمایی استان بین 1 تا 2 درجه سلسیوس پیش بینی می شود.
برچسب ها: هواشناسی هرمزگان -
اداره کل هواشناسی هرمزگان -
کارشناس اداره کل هواشناسی -
اداره کل هواشناسی -
هواشناسی -
پیش بینی -
هرمزگان |
آخرین اخبار سرویس:
|
پیش بینی هواشناسی هرمزگان 7 اردیبهشت 1405
پیش بینی هواشناسی هرمزگان 7 اردیبهشت 1405
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.