مطالب مرتبط:
سی ان ان از کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا خبر داد
رسانه انگلیسی: قیمت ها تا یک ماه دیگر منفجر می شود/ محاصره در تنگه هرمز باعث کاهش ذخایر جهانی به زیر سطوح بحرانی شده است
تامین ذخایر دارویی نیازمند همراهی همه بخش ها / درمان رایگان 40 هزار مجروح در جنگ رمضان
لفاظی تازه ترامپ: تا ایران ذخایر اورانیوم را می دهد یا به زور
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه ریزی قبلی تأمین شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 13:102026-05-02اقتصادي

کاهش ذخایر سد اکباتان نسبت به مدت مشابه پارسال


معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای استان همدان با اشاره به وضعیت منابع آبی، بر ضرورت تداوم جدی صرفه جویی در مصرف آب توسط شهروندان تأکید کرد.

- معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای استان همدان با اشاره به وضعیت منابع آبی، بر ضرورت تداوم جدی صرفه جویی در مصرف آب توسط شهروندان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، جعفر اصغری با تشریح وضعیت بارش ها در سال آبی جاری گفت: ما سه ماه خشک را در ابتدای سال آبی پشت سر گذاشتیم که منجر به از دست رفتن 50 درصد بارش ها شد و اگرچه بارش های بهاری تا حدی این کمبود را جبران کرده است، اما همچنان با چالش هایی در منابع آبی مواجه هستیم.

او درباره وضعیت سد اکباتان تصریح کرد: هم اکنون ذخیره آب سد اکباتان 24 میلیون مترمکعب است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 4 میلیون مترمکعب کاهش را نشان می دهد.

  معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت: از این حجم ذخیره شده، 3 میلیون مترمکعب آن حجم مرده و غیرقابل استفاده است و متأسفانه پیش بینی ها حاکی از عدم وقوع سر ریز در این سد است.

جعفر اصغری درباره منابع تأمین آب شرب شهر همدان افزود: هم اکنون 100 لیتر بر ثانیه آب از سد اکباتان و 800 لیتر بر ثانیه از سد تالوار برداشت می شود.


برچسب ها: معاون برنامه ریزی - شرکت آب منطقه ای - استان همدان - صرفه جویی در مصرف آب - برنامه ریزی - آب منطقه ای - سد اکباتان
آخرین اخبار سرویس:

کاهش ذخایر سد اکباتان نسبت به مدت مشابه پارسال

کاهش ذخایر سد اکباتان نسبت به مدت مشابه پارسال