مطالب مرتبط:
تحویل 1800 تن گندم به مراکز خرید تضمینی بوشهر
تحویل 1800 تن گندم به مراکز خرید تضمینی بوشهر+فیلم
1800 تن گندم به مراکز خرید تحویل شد
استاندار کرمانشاه: تسریع در تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن اولویت مدیریت استان است
ببینید | اولین تصاویر از محل تیراندازی در مرکز خرید لوییزیانا؛ 10 نفر زخمی شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 07:002026-04-25اقتصادي

48 مرکز خرید آماده تحویل گندم از کشاورزان استان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ استان اصفهان با 48 مرکز خرید از آمادگی کامل برای محصول از گندمکاران است.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: 48 مرکز خرید تضمینی گندم از گندم کاران در مناطق مختلف استان پیش بینی شده که 42 مرکز آن تحت پوشش تعاونی روستایی، چهار کارخانه تولید آرد و دو واحد سیلوی این اداره کل آماده تحویل محصول گندم کاران استان تا پایان شهریور است.

مجید فاضل افزود: براین اساس امکان خرید تضمینی محصول پیش بینی شده گندم آبی و دیم در این استان فراهم است و مراکز خرید تضمینی در این زمینه نیز تجهیز و راه اندازی شده است.

  وی، نرخ پایه هرکیلوگرم گندم را در قالب خرید تضمینی برای امسال 29 هزار و 500 تومان بعلاوه 20 هزارتومان جایزه اعلام کرد و گفت: کشاورزان از اواخر اردیبهشت می توانند گندم خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل دهند.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تاکید کرد: گندم کاران در فصل خرید به مراکز خدمات کشاورزی واقع در محل کشت گندم مراجعه و برای ثبت مشخصات شناسنامه ای، میزان تولید و شماره حساب بانک کشاورزی در سامانه پهنه بندی ایجاد شده از طریق وزارت جهاد کشاورزی، اقدام کنند.

خرید تضمینی گندم از اواخر اردیبهشت آغاز می شود و همچون سال .


برچسب ها: خرید تضمینی - گندم - تضمینی - استان - خرید - مرکز خرید - استان اصفهان
آخرین اخبار سرویس:

48 مرکز خرید آماده تحویل گندم از کشاورزان استان

48 مرکز خرید آماده تحویل گندم از کشاورزان استان