مطالب مرتبط:
افول برتری هوایی آمریکا با ساخت نخستین جنگنده رادارگریز نسل ششم در چین
دهن کجی بی سابقه چین به تحریم های آمریکا علیه ایران
دهن کجی بی سابقه چین به تحریم های آمریکا علیه ایران
چالشِ بی سابقه برای قدرتِ تحریمیِ آمریکا؛ جبهه متحدِ چین و ایران در برابر واشنگتن
چین مانع بزرگ آمریکا در پروژه تحریم های گرسنه کردن ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 اردیبهشت 1405 ساعت 00:252026-05-05بين الملل

برتری هوایی آمریکا در برابر چین به خطر افتاده است


36 و J-50 نخستین پرواز خود را در سال 2024 انجام داده اند، در حالی که انتظار نمی رود جنگنده آمریکایی F-47 تا سال 2028 پرواز کند و تا میانه دهه 2030 وارد خدمت عملیاتی نخواهد شد.

- جنگنده های چینی J-36 و J-50 نخستین پرواز خود را در سال 2024 انجام داده اند، در حالی که انتظار نمی رود جنگنده آمریکایی F-47 تا سال 2028 پرواز کند و تا میانه دهه 2030 وارد خدمت عملیاتی نخواهد شد.

 عصر ایران - روزنامه وال استریت ژورنال یادداشتی را منتشر کرده که به طور مشترک توسط Ted Budd (جمهوری خواه از کارولینای شمالی) و Jeanne Shaheen (دموکرات از نیوهمپشایر)، اعضای کمیته نیروهای مسلح سنا، نوشته شده است.

به گزارش عصر ایران، در این یادداشت، آن ها با رویکردی دوحزبی بر ضرورت فوری تقویت قدرت هوایی نظامی آمریکا تأکید می کنند، در حالی که چین به طور فزاینده ای از نظر آمادگی و ظرفیت از نیروی هوایی آمریکا پیشی می گیرد.

 در این یادداشت با عنوان برتری هوایی آمریکا در حال از دست دادن ارتفاع است آمده است: از ابتدای قرن جدید، ارتش ایالات متحده بر آسمان ها تسلط داشته است.

با سرعت، پنهان کاری و حسگرهایی بی رقیب، جنگنده های ما در هر درگیری مدرن برتری هوایی را به دست آورده اند و ثابت کرده اند که قدرت هوایی سریع ترین، انعطاف پذیرترین و مرگبارترین ابزار برای اعمال قدرت رزمی است.


برچسب ها: آمریکا - جنگنده آمریکایی - جنگنده - روزنامه وال استریت ژورنال - پرواز - نیروی هوایی آمریکا - وال استریت ژورنال
آخرین اخبار سرویس:

برتری هوایی آمریکا در برابر چین به خطر افتاده است

برتری هوایی آمریکا در برابر چین به خطر افتاده است