مطالب مرتبط:
آغاز پرواز های حج تمتع از فرودگاه های مشهد و زاهدان
پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، 9 اردیبهشت 1405) | آغاز روند کاهش دما از فردا
آغاز پروازهای حج تمتع از فرودگاه های مشهد و زاهدان
آغاز به کار مجدد کارگاه های جشنواره تئاتر مقاومت 
آغاز پروازهای حج تمتع از فرودگاه های مشهد و زاهدان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 08:252026-04-30فناوري

آغاز به کار «هوشیار»، دستیار هوش مصنوعی شهرداری مشهد


دستیار هوش مصنوعی شهرداری مشهد با عنوان «هوشیار»، راه اندازی شد.

- دستیار هوش مصنوعی شهرداری مشهد با عنوان هوشیار ، راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری گفت: هدف از این اقدام سازمان فاوا، ادامه توسعه خدمات هوشمند شهری و بهره گیری هدفمند از فناوری های نوین، است.

محمدرضا سمیعی بیان کرد: این دستاورد با بهره گیری از دانش و توان فنی همکاران شهرداری و به صورت API Base طراحی شده و قابلیت اتصال و یکپارچه سازی آسان با سامانه ها، سیستم ها و درگاه های مختلف شهرداری مشهد را دارد.

وی افزود: این طراحی به هوشیار اجازه می دهد تا از یک هسته هوش مصنوعی متمرکز، در ارائه خدمات هوشمند، پاسخ گویی تخصصی و پشتیبانی از فرآیند های مختلف سازمانی استفاده کند.

سمیعی در خصوص فرآیند آموزش این دستیار هوش مصنوعی هم توضیح داد: هم اینک، یادگیری مستمر هوشیار درحال انجام است و با توجه به ماهیت دانشی و تخصصی این زیرساخت، بخش های مختلف شهرداری از جمله سازمان ها و ادارات کل ستاد، می توانند موضوعات، داده ها و محتوای مرتبط با حوزه مأموریتی خود را در اختیار سازمان فاوا قرار دهند تا در غنی سازی هوشیار و ارائه سرویس پاسخگو و دستیار هوشمند مورد استفاده قرار گیرد.


برچسب ها: هوش مصنوعی - شهرداری مشهد - شهرداری - هوش - مصنوعی - هوشیار - فناوری اطلاعات و ارتباطات
آخرین اخبار سرویس:

آغاز به کار «هوشیار»، دستیار هوش مصنوعی شهرداری مشهد

آغاز به کار «هوشیار»، دستیار هوش مصنوعی شهرداری مشهد