مطالب مرتبط:
مهمانی 6 نوجوان به قتل انجامید
مشروب و مستی در مهمانی، پسر نوجوان را قاتل کرد
مشروب و مستی در مهمانی، پسر نوجوان را قاتل کرد
جنایت در مهمانی چند نوجوان/ سعید چطور کشته شد؟
درگیری لفظی با قتل پایان یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1405 ساعت 10:202026-05-04حوادث

قتل یک نوجوان در مهمانی مجردی


میهمانی نوجوانان با دعوای لفظی به جنایت ختم شد و قاتل در کمتر از 24 ساعت دستگیر و به ارتکاب قتل در حالت مستی و با انگیزه درگیری لفظی اعتراف کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایلنا،مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در توضیح این حادثه اعلام کرد: روز جمعه 11 اردیبهشت ماه، شش نوجوان برای برپایی یک میهمانی مجردی به منزل یکی از دوستان خود در منطقه خاوران مراجعه می کنند؛ اما متأسفانه در جریان میهمانی، مشروبات الکلی مصرف و در پی یک اختلاف لفظی، یکی از افراد حاضر در میهمانی به نام مسعود ( 18 ساله ) که در حالت مستی قرار داشت با چاقو چندین ضربه به مقتول سعید(18 ساله) وارد می کند که منجر به فوت وی شده و خود نیز بلافاصله از محل متواری می شود.

با اقدامات سریع کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، قاتل در کمتر از 24 ساعت دستگیر و به ارتکاب قتل در حالت مستی و با انگیزه درگیری لفظی اعتراف کرد.

متهم در اعترافات خود عنوان داشت که در میهمانی و در حین مصرف مشروبات، یکی از بچه ها به من اشاره کرد که مقتول در لیوان من قرص انداخته و همین موضوع باعث درگیری من با سعید شد.

به داخل آشپزخانه رفته و چاقویی برداشتم و به سمت سعید حمله ور شدم و پس از زدن ضربات چاقو به سعید، به سرعت از خانه خارج و فرار کردم.


برچسب ها: میهمانی - درگیری لفظی - نوجوان - با انگیزه - فرماندهی انتظامی - پلیس آگاهی تهران - مشروبات الکلی
آخرین اخبار سرویس:

قتل یک نوجوان در مهمانی مجردی

قتل یک نوجوان در مهمانی مجردی