مطالب مرتبط:
فشار آمریکا به عراق برای حذف نیروهای مقاومت| توقف ارسال دلار به بغداد
آیت الله غروی، عضو شورای عالی حوزه های علمیه: ابهت آمریکا در مقاومت پایدار نیروهای نظامی و مردم ما شکسته شد/ دولت به اندازه امکاناتش حضور خوبی پیدا کرده است/ نباید در میادین پمپاژ اختلاف و ایجاد نفاق کنیم
آمریکا همکاری امنیتی با عراق را تعلیق کرد؛ تشدید فشار برای انحلال گروه های مقاومت
آمریکا از ارسال محموله دلار به عراق امتناع می کند
فشار آمریکا بر عراق: جلوگیری از برداشت 500 میلیون دلار / درخواست مقابله با گروه های نزدیک به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 اردیبهشت 1405 ساعت 19:102026-04-22بين الملل

فشار آمریکا به دولت عراق برای حذف نیروهای مقاومت/ توقف ارسال دلار به بغداد


مسئولان وزارت خزانه داری آمریکا اخیراً مانع پرواز یک هواپیمای باری حامل نزدیک به 500 میلیون دلار پول نقد شدند که گفته می شود به دلیل نگرانی از نقش نیروهای مقاومت و فشار به دولت مرکزی عراق برای مقابله با این نیروها صورت گرفته است.

- به گزارش جماران، تسنیم نوشت: به گفته منابع آگاه، آمریکا با هدف حذف نیروهای مقاومت عراق، ارسال محموله های دلاری به بغداد را متوقف کرده است.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی فاش کرد که آمریکا به منظور مقابله با شبه نظامیان مورد حمایت ایران ارسال محموله های دلاری به عراق را متوقف کرده و برخی برنامه های همکاری امنیتی با ارتش این کشور را به حالت تعلیق درآورده است.

بر اساس این گزارش که روز سه شنبه به نقل از مقامات منتشر شد، مسئولان وزارت خزانه داری آمریکا اخیراً مانع پرواز یک هواپیمای باری حامل نزدیک به 500 میلیون دلار پول نقد شدند که گفته می شود به دلیل نگرانی از نقش نیروهای مقاومت و فشار به دولت مرکزی عراق برای مقابله با این نیروها صورت گرفته است.

در گزارش مذکور آمده است که از زمان آغاز جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران در 28 فوریه، این دومین باری است که واشنگتن برنامه انتقال دلار به بانک مرکزی عراق را به تعویق انداخته است.


برچسب ها: وزارت خزانه داری آمریکا - نیروهای مقاومت - خزانه داری آمریکا - وزارت خزانه داری - آمریکا - هواپیمای باری - نیروها
آخرین اخبار سرویس:

فشار آمریکا به دولت عراق برای حذف نیروهای مقاومت/ توقف ارسال دلار به بغداد

فشار آمریکا به دولت عراق برای حذف نیروهای مقاومت/ توقف ارسال دلار به بغداد