مطالب مرتبط:
راز فراخوان گسترده به مردم هند برای نخریدن طلا چیست؟
اجرای سند ملی میراث فرهنگی و تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام، اولویت قطعی سال 1405 است
مراسم خواستگاری به اندازه 10 سال پیرم کرد/ من با خواستگاری و عقد مشکل داشتم!
تراز دریاچه ارومیه به 1271 متر رسید؛ رکورد بی سابقه در 6 سال اخیر
عکس| تصویری دیدنی از ناصر سجادی حسینی؛ «یوسف» سریال لحظه گرگ و میش با تیپ متفاوت در ارومیه؛ سال 99
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 اردیبهشت 1405 ساعت 16:552026-05-12اقتصادي

چرا هند از شهروندانش خواست به مدت یک سال طلا نخرند؟


درخواست مودی با فشارهای فزاینده بر هند، سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان، ، در سایه افزایش قیمت انرژی و اختلال در عرضه جهانی پس از جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران و بسته شدن تنگه هرمز همزمان شد.

- به گزارش جماران، نارندرا مودی، نخست وزیر هند، در اقدامی غیرمعمول در دومین بازار بزرگ طلای جهان، از شهروندان کشورش خواست به منظور حفظ ذخایر ارز خارجی در سایه گسترش هزینه واردات ناشی از جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران و اختلالات جهانی انرژی، به مدت یک سال از خرید طلا خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، مودی گفت: برای یک سال، در هر مناسبتی که باشد، نباید جواهرات طلا بخریم.

وی همچنین از هندی ها خواست مصرف سوخت را کاهش دهند، سفرهای غیرضروری به خارج را محدود کنند و از خریدهای غیرضروری که باعث از بین رفتن ارز می شود، اجتناب کنند.

این درخواست در کشوری مطرح می شود که طلا در آن نقش اقتصادی و اجتماعی گسترده ای دارد، زیرا بخش اصلی پس انداز خانوارها را تشکیل می دهد و همچنین با جشن های ازدواج، مناسبت های مذهبی و فصل های جشن مرتبط است، که هرگونه کاهش احتمالی در تقاضا را در بازار جهانی طلا و نه فقط بازار هند تاثیرگذار می کند.


برچسب ها: آمریکا و اسراییل - علیه ایران - غیرضروری - شهروندان - هند - سفرهای غیرضروری - اسراییل
آخرین اخبار سرویس:

چرا هند از شهروندانش خواست به مدت یک سال طلا نخرند؟

چرا هند از شهروندانش خواست به مدت یک سال طلا نخرند؟