مطالب مرتبط:
تصاویر/ همایش بزرگ سپاس معلم استان مرکزی
ایجاد سامانه های پسماند صنعتی در استان مرکزی
ناامیدی دشمن از پیروزی با امید مردم استان مرکزی به شکست دشمن
مشکل 40 ساله دفن پسماندهای صنعتی استان مرکزی تا پایان امسال حل می شود
صدها هزار کارگر، محرک صنعت استان مرکزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 19:102026-05-02اقتصادي

انجام موفقیت آمیز اولین جراحی شبکیه چشم در استان مرکزی


نخستین عمل جراحی شبکیه چشم استان مرکزی با موفقیت در بیمارستان امیرکبیر اراک انجام شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ با افتتاح بخش تخصصی عمل شبکیه چشم و با خرید تجهیزات مورد نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک نخستین عمل شبکیه چشم در مرکز استان مرکزی با موفقیت انجام شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با تجهیز بخش جراجی این بیمارستان تعداد اتاق های عمل از دو به سه اتاق عمل رسید و ماهانه از اعزام 40 بیمار به استان های دیگر نظیر اصفهان، تهران و قم برای انجام عمل شبکیه چشم جلوگیری می شود.

جواد نظری افزود: برای اتاق عمل سوم چشم این بیمارستان سه دستگاه تخصصی به مبلغ 25 میلیارد تومان خریداری شده و پزشک متخصص می تواند در کنار تجهیزات به روز این عمل جراحی را با موفقیت انجام دهد.

او گفت: بیماران می توانند با تعرفه دولتی از خدمات تخصصی جراحی چشم برای برطرف کردن پارگی شبکیه، عفونت های داخل چشمی بعد از عمل جراحی و خونریزی وسیع شبکیه استفاده کنند.

رییس بیمارستان امیرکبیر اراک هم گفت: با تجهیز اتاق های عمل و استفاده از پزشکان متخصص و فوق تخصص 500 عمل جراجی چشم در ماه انجام می شود.

محسن فعله گری افزود: افزایش 50 درصدی اعمال جراحی با تعرفه دولتی از جمله مزایای راه اندازی و تجهیز اتاق های عمل بخش جراحی چشم این بیمارستان بوده است.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک - دانشگاه علوم پزشکی - استان مرکزی - علوم پزشکی اراک - بیمارستان - شبکیه - بیمار
آخرین اخبار سرویس:

انجام موفقیت آمیز اولین جراحی شبکیه چشم در استان مرکزی

انجام موفقیت آمیز اولین جراحی شبکیه چشم در استان مرکزی