مطالب مرتبط:
علائم سرطان تخمدان، از نفخ شکم تا اختلالات ادراری
شصت و شش شب حضور خستگی ناپذیر مردم اصفهان در میدان
هوای اصفهان سالم است
اینفوگرلفیک| وضعیت بیماران تالاسمی در اصفهان
فیلم| عملکرد یکساله دبیرخانه حوزه پیشرو در اصفهان به روایت تصویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1405 ساعت 10:102026-05-09پزشكي

طراحی فناوری بومی برای درمان اختلالات گفتاری در اصفهان


محققان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بومی سازی فناوری الکتروپالاتوگرافی، به دانش فنی تولید تجهیزات پیشرفته گفتاردرمانی دست یافتند.

- محققان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بومی سازی فناوری الکتروپالاتوگرافی، به دانش فنی تولید تجهیزات پیشرفته گفتاردرمانی دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ لیلا قسیسین، دانشیار گروه گفتاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: زبان پویاترین عضو گفتاری است که برای تولید هر صدا، باید تماس دقیقی با نواحی مختلف کام برقرار کند.

در اختلالاتی نظیر فلجی زبان، سندرم داون و کم شنوایی، فرد قادر به درک جایگاه صحیح زبان نیست؛ اما این دستگاه با استفاده از یک کام مصنوعی مجهز به الکترود، مسیر حرکت زبان را لحظه به لحظه روی نمایشگر ترسیم می کند تا بیمار و درمانگر بازخورد بصری دقیقی از فرایند تولید صدا داشته باشند.

وی با اشاره به رفع انحصار این فناوری افزود: پیش ازاین، هزینه بالای دستگاه و ضرورت ساخت کام اختصاصی برای هر بیمار در خارج از کشور، استفاده از این روش را با محدودیت مواجه کرده بود.

با همکاری پژوهشگران، نمونه پیش آهنگ این دستگاه طراحی شد.

چالش اصلی در این مسیر، ساخت الکترودهای نقره مقاوم در برابر اکسیداسیون ناشی از رطوبت دهان بود که نمونه اولیه در آزمایش های فنی نتایج موفقی د


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم - گفتاردرمانی - اصفهان - تجهیزات پیشرفته - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

طراحی فناوری بومی برای درمان اختلالات گفتاری در اصفهان

طراحی فناوری بومی برای درمان اختلالات گفتاری در اصفهان