مطالب مرتبط:
فرمانده اسراییلی: بن بست در جنوب لبنان نتیجه خطای راهبردی از روز اول بود
بررسی تعرفه اروپا بر محصولات شهرک های اسراییلی
ویدیویی از توقیف کشتی اسراییلی توسط ایران که در ترکیه ترکید
بازداشت 4 اسراییلی به اتهام همکاری با ایران
دختر تنیسور ایرانی در فینال از رقابت با حریف اسراییلی انصراف داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 اردیبهشت 1405 ساعت 09:002026-05-10بين الملل

بهانه های اسراییلی چگونه جفت و جور می شوند؟/اول دلیل را بساز بعد کشتار کن!


روز بعد از ترور، شارون دستور بمباران هوایی گسترده پایگاه های ساف در لبنان را صادر و از واکنش ساف برای فعال کردن طرحی که قبلا در سال 1981 آماده کرده بود، - به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، سوم ژوئن 1982 شلومو آرگوف سفیر اسراییل در لندن، هنگامی که در حال ترک یک مهمان شام در هتل دورچستر بود به قتل رسید.

سپس اعلام شد قاتل سفیر حسین غسان سعید قاتل وی، یکی از اعضای سازمان ابونضال بوده است.

آن طور که منابع آگاه و اهالی تحقیق می گویند هیچ کس در هیچ مقامی از این گروه نمی دانست چه کسی، چه کسی را استخدام می کند.

بنیانگذار این گروه در مقطعی مردی به نام ابونضال بود که برای سازمان سیا نیز کار می کرد و پس از ترک سازمان در سال 1973 معلوم شد بسیاری از اعضای ساف (سازمان آزادی بخش فلسطین) در میان قربانیان او بودند.

اما این که قاتل چه کسی بوده یا با اسراییل و آمریکا همکاری داشته، ازجمله موضوعاتی نبودند که به ظاهر برای آریل شارون وزیر دفاع وقت رژیم صهیونیستی جالب باشند.

او از زمان انتصابش به این پست آماده حمله به لبنان بود و دستگاه های اطلاعاتی با انجام این ترور، راه را برایش باز کردند.

یا به بیان ساده تر می توان گفت بهانه را برای حمله ای که خیلی منتظرش بود، به دستش دادند.


برچسب ها: سازمان - اسراییل - بمباران هوایی - قاتل - سفیر اسراییل - سازمان سیا - بنیانگذار
آخرین اخبار سرویس:

بهانه های اسراییلی چگونه جفت و جور می شوند؟/اول دلیل را بساز بعد کشتار کن!

بهانه های اسراییلی چگونه جفت و جور می شوند؟/اول دلیل را بساز بعد کشتار کن!