مطالب مرتبط:
برنامه کاهش 5 درصدی مصرف برق در اوج بار تابستان 1405
کاهش 5 درصدی مصرف برق در اوج بار تابستان 1405
برنامه کاهش 5 درصدی مصرف برق در اوج بار تابستان 1405
تلاش برای تکرار کاهش پیک بار در تابستان 1405
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی شرکت توزیع نیروی برق در اردیبهشت 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 اردیبهشت 1405 ساعت 14:552026-05-18اقتصادي

هدف گذاری کاهش دوباره پیک برق در تابستان 1405


معاون وزیر نیرو از برنامه ریزی برای کاهش دوباره پیک مصرف برق و تسریع اتصال نیروگاه های خورشیدی به شبکه خبر داد.

- معاون وزیر نیرو از برنامه ریزی برای کاهش دوباره پیک مصرف برق و تسریع اتصال نیروگاه های خورشیدی به شبکه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی رجبی مشهدی، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، در مراسم آغاز برنامه های مدیریت اوج بار تابستان 1405 اظهار کرد: برای اجرای برنامه های مدیریت مصرف، جلسات متعددی برگزار شده و تلاش می کنیم با برنامه ریزی دقیق از شرایط پیش رو عبور کنیم.

وی افزود: سال گذشته برای نخستین بار شاهد کاهش مصرف برق در پیک تابستان نسبت به سال قبل بودیم؛ به گونه ای که اوج تقاضا از حدود 80 هزار مگاوات در تابستان 1403 به 77 هزار و 500 مگاوات در تابستان 1404 کاهش یافت.

معاون وزیر نیرو با اشاره به تداوم این رویکرد گفت: امسال نیز تلاش می کنیم روند کاهش پیک مصرف تکرار شود.

این در حالی است که در سال های گذشته رشد سالانه حدود 5 درصدی مصرف برق را تجربه کرده بودیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت شبکه برق مناسب است، اما با افزایش دما و ورود گسترده سامانه های سرمایشی به مدار، احتمال افزایش فشار بر شبکه وجود دارد و لازم است اقدامات مدیریتی و ارزیابی های لازم به طور مستمر انجام شود.


برچسب ها: معاون وزیر نیرو - معاون وزیر - نیروگاه های خورشیدی - تابستان - وزیر نیرو - برنامه ریزی - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

هدف گذاری کاهش دوباره پیک برق در تابستان 1405

هدف گذاری کاهش دوباره پیک برق در تابستان 1405