مطالب مرتبط:
11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی درگیر آفت ملخ کوهان دار
هجوم ملخ های کوهاندار به 11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی
خسارت های 13 هزار میلیارد ریالی سیلاب به استان خراسان جنوبی / بیشترین خسارت های وارد شده مربوط به غرب استان است
ماموریت نوین معادن خراسان جنوبی در جاده مسئولیت اجتماعی
آغاز کوچ بهاره عشایر به خراسان جنوبی/ دشت های ییلاقی میزبان طوایف مهمان شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 اردیبهشت 1405 ساعت 19:452026-04-27سياسي

جولان ملخ های کوهان دار در خراسان جنوبی، پاکسازی 4800 هکتار انجام شد


سرپرست اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی از عملیات مقابله با هجوم ملخ های کوهان دار در استان خبر داد و گفت: تاکنون چهار هزار و 800 هکتار در زیرکوه، - جولان ملخ های کوهان دار در خراسان جنوبی، پاکسازی 4800 هکتار انجام شد بیرجند- سرپرست اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی از عملیات مقابله با هجوم ملخ های کوهان دار در استان خبر داد و گفت: تاکنون چهار هزار و 800 هکتار در زیرکوه، قاین و نهبندان پاکسازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کرباسچی عصر دوشنبه در گفتگو با رسانه ها در تشریح آخرین وضعیت مبارزه با آفت ملخ در استان، اظهار کرد: بر اساس پایش های انجام شده، تاکنون 10 هزار هکتار از مراتع شهرستان های زیرکوه و قاین و همچنین یک هزار هکتار از اراضی نهبندان به این آفت آلوده شده اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای مهار این بحران افزود: با تکیه بر عملیات محلول پاشی و استفاده از ظرفیت نیروهای محلی، خوشبختانه تاکنون چهار هزار هکتار از اراضی زیرکوه و قاین پاکسازی شده است.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین 800 هکتار از مناطق درگیر در نهبندان به طور کامل پاکسازی و تحت کنترل درآمده است.

وی بیان کرد: مشارکت فعال جوامع بومی در شناسایی به موقع کانون های آلوده و پشتیبانی از عملیات مبارزه، کلید اصلی موف


برچسب ها: خراسان جنوبی - اداره کل منابع طبیعی - هکتار - خراسان - منابع طبیعی - پاکسازی - کوهان
آخرین اخبار سرویس:

جولان ملخ های کوهان دار در خراسان جنوبی، پاکسازی 4800 هکتار انجام شد

جولان ملخ های کوهان دار در خراسان جنوبی، پاکسازی 4800 هکتار انجام شد