|
| جمعه، 11 اردیبهشت 1405 ساعت 15:252026-05-01سياسي
خیل عظیم جانفدایان وطن دیشب هم در نقاط مختلف روستایی وشهری در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب به خیابان ها آمدند تا وحدت و پایداری خود را در راه حفظ وطن به دشمنان نشان بدهند.
- مرزداران میهن اسلامی بیش از دو ماه است که در سراسر استان، مقاوم و مصمم درسنگر صیانت از امنیت ایران ایستاده اند خیل عظیم جانفدایان وطن دیشب هم در نقاط مختلف روستایی وشهری در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب به خیابان ها آمدند تا وحدت و پایداری خود را در راه حفظ وطن به دشمنان نشان بدهند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ مردم برای ایران و وطن هرشب در خیابان ها هستند.
برچسب ها: رهبر معظم انقلاب -
خیابان ها -
امنیت ایران -
خیابان -
خبرگزاری صداوسیما -
مرزداران -
وطن |
آخرین اخبار سرویس:
|
مرزداران میهن اسلامی بیش از دو ماه است که در سراسر استان، مقاوم و مصمم درسنگر صیانت از امنیت ایران ایستاده اند
مرزداران میهن اسلامی بیش از دو ماه است که در سراسر استان، مقاوم و مصمم درسنگر صیانت از امنیت ایران ایستاده اند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.