مطالب مرتبط:
ذخایر آرد به اندازه کافی برای نانوایی ها موجود است
اختصاص 504همت برای یارانه گندم و نان/ ذخایر آرد تأمین است
فرماندار: مردم از وضعیت نانوایی های شوش ناراضی هستند
هشدار رییس توتال درباره وضعیت ذخایر انرژی فرانسه
کشف 2580 کیلوگرم آرد دولتی قاچاق در اصفهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1405 ساعت 15:252026-04-26اقتصادي

آخرین وضعیت ذخایر آرد نانوایی ها / هیچ نگرانی وجود ندارد


معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی درباره آرد مورد نیاز نانوایی ها، گفت: ذخایر آرد کشور به اندازه کافی بوده و نگرانی برای تامین آن وجود ندارد.

- آخرین وضعیت ذخایر آرد نانوایی ها / هیچ نگرانی وجود ندارد معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی درباره آرد مورد نیاز نانوایی ها، گفت: ذخایر آرد کشور به اندازه کافی بوده و نگرانی برای تامین آن وجود ندارد.

مجید آنجفی، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در باز دید از مزرعه به نژادی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر درباره تولید گندم گفت: پیش بینی شده کشاورزان در سال زراعی جاری حدود 13.

5 میلیون تن گندم تولید و حدود 10 میلیون تن آن را به مراکز رسمی تحویل دهند.

به گزارش ایلنا ، وی اظهار کرد: برداشت گندم در 6 استان کشور آغاز شده و تا امروز حدود 200 هزار تن از این محصول تحویل داده شده است.

آنجفی با بیان این که امسال 1200 مرکز تحویل گندم تجهیز شده اند، عنوان کرد: تدارک خوبی برای تامین کود و بذر مورد نیاز مزارع گندم دیده شده که در این راستا امسال (سال زراعی 1404-1405) حدود 500 هزار تن بذر گندم در اختیار کشاورزان قرار گرفت که بی سابقه بوده است.

آنجفی درباره آرد مورد نیاز نانوایی ها هم گفت: ذخایر آرد در کشور به اندازه کافی موجود است و نگرانی برای تامین آرد نانوایی ها وجود ندارد.


برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی - نانوایی ها - جهاد کشاورزی - معاون امور - نانوایی - نگرانی - آخرین وضعیت
آخرین اخبار سرویس:

آخرین وضعیت ذخایر آرد نانوایی ها / هیچ نگرانی وجود ندارد

آخرین وضعیت ذخایر آرد نانوایی ها / هیچ نگرانی وجود ندارد