مطالب مرتبط:
جزییات برگزاری امتحانات نهایی مشخص شد
جزییات برگزاری امتحانات نهایی مشخص شد
جزییات برگزاری امتحانات نهایی مشخص شد
آغاز امتحانات نهایی از 9 خرداد؛ برگزاری آزمون ها 15 روز پس از دریافت مجوز
شرایط و زمان برگزاری امتحانات نهایی مدارس اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 اردیبهشت 1405 ساعت 10:052026-04-24اجتماعي

اعلام جزییات برگزاری امتحانات نهایی و مهارت آموزی


معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: هر موقع که مراجع ذی صلاح مجوزهای لازم را برای برگزاری آزمون ها بدهند حداقل 15 روز بعد امتحانات نهایی برگزار می شود.

- معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: هر موقع که مراجع ذی صلاح مجوزهای لازم را برای برگزاری آزمون ها بدهند حداقل 15 روز بعد امتحانات نهایی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه، با اشاره به بخشنامه فروردین ماه امسال درباره سناریوهای ارزشیابی، گفت: هر زمان که مراجع ذی صلاح برگزاری آزمون ها را مجاز بدانند، امتحانات نهایی حداقل 15 روز پس از آن تاریخ برگزار خواهد شد.

وی تغییر احتمالی زمان آزمون ها را منوط به هماهنگی با نهادهای تصمیم گیرنده دانست و افزود: در این زمینه با وزارت علوم برای هماهنگی کنکور نیز همکاری مستمر داشته ایم.

معاون آموزش متوسطه خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش با تمام توان تلاش می کند تا فرایند یادگیری و آموزش بدون هیچ وقفه ای ادامه یابد.

آذرکیش در ادامه به اجرای آموزش یک مهارت ویژه برای دانش آموزان اشاره کرد و گفت: طرح های متنوعی مانند ایران دیجیتال با محوریت هوش مصنوعی و فناوری های دیجیتال، جشنواره نوجوان خوارزمی، جشنواره علمی‑پژوهشی پژوهشسراها و دیگر مسابقات آموزشی در دست اجراست.


برچسب ها: امتحانات نهایی - وزارت آموزش و پرورش - برگزار - آموزش متوسطه - معاون آموزش - آموزش و پرورش - برگزاری
آخرین اخبار سرویس:

اعلام جزییات برگزاری امتحانات نهایی و مهارت آموزی

اعلام جزییات برگزاری امتحانات نهایی و مهارت آموزی