مطالب مرتبط:
ابعاد سقوط هژمونی آمریکا بعد از جنگ با ایران
بقایی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است
تحلیل افسر آمریکایی از ابعاد سقوط هژمونی آمریکا بعد از جنگ با ایران
بقایی: مذاکرات اسلام آباد با دوره های پیشین مذاکرات با آمریکا دارای تفاوت ماهوی است
بقایی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 23:402026-04-23بين الملل

بقایی: ترویج ترور از سوی آمریکا چیزی جز سقوط اخلاقی نیست


سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه آمریکا آشکارا به مروج تروریسم و خشونت و کشتار جمعی تبدیل شده است؛ تاکید کرد: ترویج ترور از سوی آمریکا چیزی جز سقوط اخلاقی نیست.

-   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تکرار اظهارات مقامات آمریکایی در ترغیب به ترور ایرانیان، در شبکه ایکس نوشت: رییس جمهور آمریکا قول کسی را منتشر کرده که توصیه به ترور - از نظر او - مخالفان توافق کرده است.

بقایی افزود: آمریکا که زمانی خود را مهد دموکراسی، آزادی و ارزش های انسانی معرفی می کرد، اکنون آشکارا به مروج تروریسم و خشونت و کشتار جمعی تبدیل شده است آیا جز سقوط کامل اخلاقی می توان نام دیگری بر این وضعیت نهاد؟ رییس جمهور آمریکا در صفحه اجتماعی خود (تروث سوشال) توییتی را از یکی از خبرنگاران آمریکایی بازنشر کرد که مدعی ترور مقامات ایرانی شده بود.

مارک تیسن (ستون نویس واشنگتن پست) نوشته است: اگر در ایران دو دسته وجود داشته باشند که یکی از آنها خواهان توافق است و دیگری نه، بیایید کسانی را که خواهان توافق نیستند بکشیم.

این ستون نویس آمریکایی قبل از مذاکرات اسلام آباد هم پیشنهاد داده بود که تیم مذاکره کننده ایرانی در راه بازگشت به کشورشان ترور شوند.


برچسب ها: آمریکا - سخنگوی وزارت امور خارجه - رییس جمهور آمریکا - وزارت امور خارجه - ترور - سخنگوی وزارت - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

بقایی: ترویج ترور از سوی آمریکا چیزی جز سقوط اخلاقی نیست

بقایی: ترویج ترور از سوی آمریکا چیزی جز سقوط اخلاقی نیست