مطالب مرتبط:
معاون استاندار تهران: توسعه عمرانی استان حتی در دوران جنگ متوقف نشد
کشف 241 میلیارد تومان کالای احتکاری و قاچاق در تهران؛ از لاستیک و حبوبات تا دارو و روغن
واریز 91 هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت؛ جزییات جدید برای سهامداران
استاندار: گردشگری محور اصلی توسعه استان همدان است
بیش از 1500 میلیارد تومان در دوران جنگ پرداخت شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 اردیبهشت 1405 ساعت 13:002026-05-01اقتصادي

خیرین زنجانی با 196 میلیارد تومان، پشتوانه توسعه مدارس استان شدند


مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: سال گذشته مجموع تعهدات خیرین مدرسه ساز در این استان به رقم چشمگیر 196 میلیارد تومان رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ جهانگیر صفری با اشاره به نقش پررنگ خیرین مدرسه ساز در پیشبرد این طرحها گفت: خیرین معمولا 40 تا 50 درصد از هزینه طرح های ما را تأمین می کنند.

وی افزود: ارزش کمک خیرین تنها به مبلغ مالی نیست، بلکه در مواقعی که یک طرح به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است، کمک های حتی کوچک آنان می تواند گره گشا باشد و به تحویل طرح کمک کند.

صفری از متوقف نبودن اجرای طرح های مدرسه سازی در استان حتی در شرایط جنگی خبر داد و گفت: ما در این شرایط حساس، با عزم جهادی و با همراهی خیرین گرانقدر استان، اجازه نخواهیم داد حتی یک روز تأخیر در روند تجهیز و نوسازی مدارس ایجاد شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: 35 درصد مدارس این استان خیرساز است و این موضوع نشانگر تاثیر و نقش موثر خیران در تامین فضا های آموزشی است.


برچسب ها: مدارس استان - استان - خیرین - خیرین مدرسه ساز - مدرسه ساز - میلیارد تومان - مدارس
آخرین اخبار سرویس:

خیرین زنجانی با 196 میلیارد تومان، پشتوانه توسعه مدارس استان شدند

خیرین زنجانی با 196 میلیارد تومان، پشتوانه توسعه مدارس استان شدند