مطالب مرتبط:
عامل آتش سوزی مسجد جامع قلهک اعدام شد؛ 22 همدست دیگر به زندان محکوم شدند
اعدام امیرعلی میرجعفری، عامل آتش زدن مسجد جامع قلهک (اول اردیبهشت 1405)
اعدام عامل اصلی به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک و از لیدر های موساد
امیرعلی میرجعفری، عامل آتش زدن مسجد جامع قلهک اعدام شد (اول اردیبهشت 1405)
عامل اصلی به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک، به دار مجازات آویخته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 اردیبهشت 1405 ساعت 10:152026-04-21سياسي

قوه قضاییه:عامل آتش سوزی مسجد قلهک اعدام شد


امیرعلی میرجعفری از عناصر مسلح همکار دشمن که اقدام به آتش زدن مسجد جامع قلهک کرده بود و لیدری اقدامات ضد امنیتی شبکه موساد در آن منطقه را برعهده داشت، - به گزارش تابناک به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، اطلاعیه قوه قضاییه به شرح زیر است: امیرعلی میرجعفری فرزند محمدرضا از عناصر مسلح همکار دشمن که اقدام به آتش زدن مسجد جامع قلهک کرده بود و لیدری اقدامات ضد امنیتی شبکه موساد در آن منطقه را برعهده داشت، بامداد امروز پس از تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور و طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.

در پی آشوب های خشن و مسلحانه شبکه موساد در دی ماه 1404 که با هدف براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به وقوع پیوست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران فردی را شناسایی کرد که نقش بسزایی در تخریب و به آتش کشیده شدن مسجد قلهک تهران داشت و همچنین نقش لیدری در شبکه همراه دشمن داشت.

امیرعلی میرجعفری پس از شناسایی و دستگیری در جریان رسیدگی به پرونده اعتراف کرده است: در تاریخ هجدهم دی ماه به همراه دوستانم در اغتشاشات شرکت کردیم، به باجه های تلفن، شیشه های اتوبوس پرتابه هایی زدیم، در میرداماد با بطری هایی که در آن بنزین ریخته بودیم موتورسیکلت آتش زدیم.


برچسب ها: قوه قضاییه - امیرعلی - اقدام - عناصر مسلح - سازمان اطلاعات سپاه - جمهوری اسلامی ایران - مسجد جامع
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه:عامل آتش سوزی مسجد قلهک اعدام شد

قوه قضاییه:عامل آتش سوزی مسجد قلهک اعدام شد