مطالب مرتبط:
شهادت خبرنگار لبنانی در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی
شهادت خبرنگار لبنانی در حمله رژیم صهیونیستی
شهادت خبرنگار لبنانی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
شهادت خبرنگار لبنانی در حمله رژیم صهیونیستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 01:202026-04-22بين الملل

شهادت یک خبرنگار دیگر به دست صهیونیست ها


«آمال خلیل»، خبرنگار روزنامه الأخبار لبنان در حمله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

- آمال خلیل ، خبرنگار روزنامه الأخبار لبنان در حمله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در حالی که از عصر چهارشنبه دو خبرنگار زن لبنانی در روستای الطیری در جنوب لبنان به دست نظامیان صهیونیست محاصره شده بودند، روزنامه الاخبار لبنان تایید کرد که آمال خلیل ، خبرنگار این روزنامه  به شهادت رسیده است.

به نوشته روزنامه الاخبار، هواپیما های متجاوز صهیونیستی ابتدا ماشین این خبرنگار لبنانی و سپس خانه ای را که در آن پناه گرفته بود، هدف قرار دادند و او را به شهادت رساندند.

آمال خلیل به مدت هفت ساعت در حالی که خونریزی می کرد، رها شد؛ در حالی که نه دولت لبنان، نه صلیب سرخ و نه نیرو های یونیفل نتوانستند او را نجات دهند.

وزیر اطلاع رسانی لبنان هم شهادت آمال خلیل را تسلیت گفت و هدف قرار دادن روزنامه نگاران را جنایتی فجیع و نقض آشکار قوانین بین المللی دانست.

پیش از این روزنامه الاخبار گزارش داده بود که ارتش رژیم اسراییل، امل خلیل و زینب فرج ، را در الطیری محاصره کرده و از رسیدن صلیب سرخ و ارتش لبنان به آنها جلوگیری می کند.


برچسب ها: نظامیان صهیونیست - خبرنگار - لبنان - صهیونیست - روزنامه - شهادت - نظامیان
آخرین اخبار سرویس:

شهادت یک خبرنگار دیگر به دست صهیونیست ها

شهادت یک خبرنگار دیگر به دست صهیونیست ها