مطالب مرتبط:
تشییع پیکر شهید وحید خوران در بندرپل
تشییع شهید جانباز دوران دفاع مقدس در سبزوار
تصاویر/ مراسم تشییع و تدفین شهید حسین رحیمی در روستا شهوار میناب
مادر شهید در بیضا به فرزند شهیدش پیوست
دکلمه پرویز پرستویی خطاب به مادر شهید ماکان نصیری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 اردیبهشت 1405 ساعت 11:252026-04-21سياسي

تشییع مادر شهید در گراش


فاطمه بی بی فتاحی مادر شهید علی اصغر درویشی در سن 92 سالگی به دلیل کهولت سن دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ،رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گراش گفت:فاطمه بی بی فتاحی مادر شهید علی اصغر درویشی در سن 92 سالگی به دلیل کهولت سن دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

 پیکر پاک مادر شهید درویشی پس از تشییع در گلزار شهدای گراش به خاک سپرده شد.

شهید علی اصغر درویشی در مردادماه سال 75 در سن 21 سالگی در منطقه اشنویه آذربایجان غربی هنگام درگیری با اشرار منطقه به فیض شهادت نائل آمد.

موسوی افزود: مرتضی عظیمی نوه فاطمه بی بی فتاحی نیز در سن 19 سالگی در عملیات کربلای هشت در 18 فروردین سال 66 به شهادت رسید.

او ادامه داد: داماد وی نیز سردار علی اکبر عظیمی در سن 27 سالگی در عملیات بیت المقدس 7 در تاریخ 23 خرداد سال 67 شهید شد.


برچسب ها: شهید - مادر شهید - بنیاد شهید و امور ایثارگران - سالگی - درویشی - علی اصغر - عملیات بیت المقدس 7
آخرین اخبار سرویس:

تشییع مادر شهید در گراش

تشییع مادر شهید در گراش