مطالب مرتبط:
کشف ترمزهای پنهان در طبیعت برای جلوگیری از زلزله های بزرگ
وقوع زمین لرزه ای به بزرگی 4.5 ریشتر در بخش های شرق استان مازندران
زمین لرزه جنوب ایران را لرزاند
زمین لرزه نسبتا شدید در هرمزگان/ حاجی آباد روی خط لرزه
زمین لرزه نسبتا شدید در هرمزگان/ حاجی آباد روی خط لرزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 اردیبهشت 1405 ساعت 13:202026-05-17حوادث

کشف ترمزهای پنهان برای جلوگیری از وقوع زمین لرزه های بزرگ


دانشمندان مدت هاست که به دنبال راهی برای پیش بینی زمین لرزه های ویرانگر و جلوگیری از وقوع آنها هستند.

- کشف ترمزهای پنهان برای جلوگیری از وقوع زمین لرزه های بزرگ دانشمندان مدت هاست که به دنبال راهی برای پیش بینی زمین لرزه های ویرانگر و جلوگیری از وقوع آنها هستند.

دانشمندان از کشف ترمزهای طبیعی زیر آب خبر داده اند که مانع از ایجاد زمین لرزه های بزرگتر توسط گسل اقیانوس آرام می شوند و ممکن است در آینده به یافتن راهی برای پیش بینی زمین لرزه ها کمک کنند.

به گزارش ایسنا، دانشمندان مدت هاست که به دنبال راهی برای پیش بینی زمین لرزه های ویرانگر و جلوگیری از وقوع آنها هستند.

به نقل از ساینس دیلی، در اعماق قسمت شرقی اقیانوس آرام و تقریباً 1000 مایلی غرب اکوادور، یک گسل بستر دریا حداقل به مدت 30 سال است که زمین لرزه هایی با بزرگی 6 ریشتر را با نظمی قابل توجه ایجاد می کند.

این زمین لرزه ها تقریباً هر پنج تا 6 سال رخ می دهند و بخش های تقریباً یکسانی از گسل را به طور مکرر دچار گسیختگی می کنند و به بزرگی های تقریباً یکسانی می رسند.

چنین ثباتی در علم زمین لرزه بسیار نادر است و پژوهشگران مدت هاست که برای توضیح دادن چگونگی تداوم قابل اعتماد این الگو تلاش می کنند.


برچسب ها: زمین لرزه - دانشمندان - زمین - لرزه - پیش بینی - اقیانوس آرام - ویرانگر
آخرین اخبار سرویس:

کشف ترمزهای پنهان برای جلوگیری از وقوع زمین لرزه های بزرگ

کشف ترمزهای پنهان برای جلوگیری از وقوع زمین لرزه های بزرگ