مطالب مرتبط:
دادگاه نتانیاهو به بهانه «دلایل امنیتی» لغو شد
دادگاه نتانیاهو به بهانه «دلایل امنیتی» لغو شد
شرایط جنگی بهانه کاهش مسئولیت و قصور در اجرای وظایف نیست
رستم را به بهانه رد خون پسر بر دستانش، تنها رها کردند/ پرویز پرستویی از «راز رستم» نوشت
هشدار تند چین به آمریکا درباره تحریم پالایشگاه چینی به بهانه ارتباط با ایران/ پکن نسبت به تلافی جویی از اتحادیه اروپا هم هشدار داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اردیبهشت 1405 ساعت 08:552026-04-28اقتصادي

جنگه دیگه؛ بهانه ی جدید دلالان برای گرونی خودرو!


درحالی که روز گذشته 2 برابر نیاز ورق فولادی به بازار عرضه شد اما عده ای دلیل افزایش شدید قیمت خودرو در 2 هفته اخیر را کمبود ورق برای تولید اتومبیل عنوان کرده اند.

- خودرو در دو هفته اخیر رشد شدید قیمتی داشته و فروشندگان در توجیه این افزایش قیمت می گویند، در جنگ فولاد مبارکه آسیب دیده و ورق نیست .

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ روز گذشته فولاد مبارکه 160 هزار تن ورق گرم فولادی در بازار عرضه کرد که حدود نیمی از آن فروش رفت و مابقی مشتری نداشت.

طبق جزییات فروش ورق مبارکه، این محصول به کمترین نرخ یعنی قیمت پایه فروش رفته و تزریق 2 برابر نیاز بازار بوده است.

درحالی که ایران در شرایط آتش بس به سر می برند، تعدادی با به کار بردن مکرر عبارت جنگه دیگه نسبت به افزایش قیمت کالاها و نیازهای ضروری مردم اقدام کرده اند.

یک کارشناس اقتصادی جواد محمدی می گوید که گرانی ادامه دار نیست و بازار خود را اصلاح می کند، زیرا مردم توان خرید با قیمت بالا را ندارند و این کاهش تقاضا به کاهش قیمت ختم می شود.

اما یک کارشناس اقتصادی رضا صالحی معتقد است که نباید حس بی دولتی به مردم منتقل شده و باید با نظارت دقیق و جریمه سنگین متخلفان، با هرگونه افزایش قیمت مقابله کرد.


برچسب ها: فولاد مبارکه - افزایش قیمت - فولاد - قیمت - بازار - افزایش - مبارکه
آخرین اخبار سرویس:

جنگه دیگه؛ بهانه ی جدید دلالان برای گرونی خودرو!

جنگه دیگه؛ بهانه ی جدید دلالان برای گرونی خودرو!