مطالب مرتبط:
خطر نابودی 38 میلیون شغل در جهان به دلیل جنگ خاورمیانه
خطر نابودی 38 میلیون شغل در جهان به دلیل جنگ خاورمیانه
تاثیر منفی جنگ علیه ایران بر شغل و دستمزد جهان / بدتر از دوره کروناست / عامل نابودی میلیون ها شغل
بحران جهانی شغل و دستمزد به دلیل جنگ علیه ایران / بدتر از دوره کروناست / باعث نابودی میلیون ها شغل می شود
خطر بیکاری در کمین سراسر جهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 اردیبهشت 1405 ساعت 18:502026-05-19اقتصادي

خطر نابودی 38 میلیون شغل در سراسر جهان به دلیل جنگ خاورمیانه


سازمان بین المللی کار هشدار داد بحران جاری در خاورمیانه به طور فزاینده ای بازارهای کار جهان را تحت فشار قرار داده است و میلیون ها شغل را تهدید می کند.

- به گزارش جماران، سازمان بین المللی کار نسبت به خطر حذف 38 میلیون شغل در جهان تا سال 2027 به دلیل جنگ خاورمیانه هشدار داد.

به نوشته آناتولی، سازمان بین المللی کار هشدار داد بحران جاری در خاورمیانه به طور فزاینده ای بازارهای کار جهان را تحت فشار قرار داده است و میلیون ها شغل را تهدید می کند.

در گزارش این نهاد آمده است افزایش هزینه های انرژی، اختلال در مسیرهای تجارت و حمل ونقل، فشار بر زنجیره های تامین، تضعیف گردشگری و محدودیت های مهاجرتی هم اکنون تاثیر خود را در اقتصادهای جهان گذاشته است و در صورت ادامه درگیری ها، این ریسک ها تشدید خواهد شد.

بر اساس سناریویی که در آن قیمت نفت حدود 50 درصد بالاتر از میانگین ابتدای سال 2026 افزایش یابد، ساعات کار جهانی می تواند در سال 2026 حدود 0.

5 درصد و در سال 2027 حدود 1.

1 درصد کاهش یابد که رقمی معادل از دست رفتن 14 میلیون و 38 میلیون شغل تمام وقت در هر یک از این سال هاست.

در عین حال، درآمد واقعی نیروی کار ممکن است در سال 2026 حدود 1.

1 درصد و در سال 2027 حدود 3 درصد کاهش یابد که به معنای زیان تقریبی 1.


برچسب ها: سازمان بین المللی کار - خاورمیانه - بین المللی - جنگ خاورمیانه - میلیون - جهان - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

خطر نابودی 38 میلیون شغل در سراسر جهان به دلیل جنگ خاورمیانه

خطر نابودی 38 میلیون شغل در سراسر جهان به دلیل جنگ خاورمیانه