مطالب مرتبط:
تمرینات اختصاصی را با جدیت دنبال می کنم/ آسانی: اصلا نگفتم قصد جدایی از استقلال دارم
اعلام جدایی یاسر آسانی از استقلال
واکنش یاسر آسانی به مصاحبه جنجالی؛ هرگز نگفتم از استقلال می روم/با هواداران جشن قهرمانی می گیرم
آسانی: هرگز نگفتم از استقلال می روم/منتظر بازگشت به ایران هستم
شوک  یاسر آسانی به استقلال: فصل آینده در اسپانیا بازی خواهم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 19:452026-05-03ورزشي

آسانی: هیچ وقت نگفتم قصد جدایی از استقلال را دارم


هافبک آلبانیایی استقلال در گفت و گویی درباره مصاحبه خبرساز روزهای اخیر و شایعه تمایل او به جدایی از آبی ها، توضیح داد.

- جماران ورزشی؛ یاسر آسانی، بازیکن آلبانیایی تیم فوتبال استقلال در گفت و گو با سایت این باشگاه، با اشاره به آمادگی بدنی اش گفت: من تمرینات مداومم را به صورت اختصاصی و با جدیت دنبال می کنم تا از شرایط مطلوب بدنی خارج نشوم.

همواره با کادر فنی و مدیریت تیم در تماس هستم و تمام تلاش خود را برای حفظ آمادگی کامل به کار می بندم.

وی در ادامه با ابراز دلتنگی برای هواداران باشگاه استقلال تصریح کرد: دلم برای هواداران استقلال خیلی تنگ شده است و بی صبرانه منتظر دیدار دوباره شان هستم.

از اینکه در نخستین سال حضورم در استقلال توانسته ام محبوبیت خوبی میان هواداران به دست بیاورم، بسیار خوشحالم.

همان طور که پیش تر هم گفته ام، استقلال بهترین هواداران را دارد.

هافبک تیم فوتبال استقلال درباره عملکرد تیم در فصل جاری نیز خاطرنشان کرد: از اینکه با تلاش همه اعضای تیم و حمایت هواداران توانستیم سهمیه نخبگان را کسب کنیم و در صدر جدول لیگ قرار بگیریم، بسیار خوشحالم.

خوشحالیم که توانستیم دل هواداران را شاد کنیم.

بی صبرانه منتظر آغاز مسابقات فصل جدید و حضور دوباره در ایران هستم.


برچسب ها: استقلال - هواداران - تیم فوتبال - تیم فوتبال استقلال - هواداران استقلال - گفت - گفت و گو
آخرین اخبار سرویس:

آسانی: هیچ وقت نگفتم قصد جدایی از استقلال را دارم

آسانی: هیچ وقت نگفتم قصد جدایی از استقلال را دارم