مطالب مرتبط:
8 تکواندوکار به اردوی تیم ملی بانوان دعوت شدند
اردوی تیم ملی کبدی بانوان
خانه تکواندو میزبان دور جدید اردوی تیم ملی بانوان
آغاز اردوی آماده سازی تیم ملی بوکس امید با حضور 11 ورزشکار
آغاز اردوی آماده سازی تیم ملی بوکس امید با حضور 11 ورزشکار | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1405 ساعت 10:252026-04-26ورزشي

پایان اردوی تیم های ملی بوکس بانوان در اردبیل


اردوی متمرکز تیم های ملی بوکس بانوان در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان که به میزبانی اردبیل برگزار شد، به پایان رسید.

- اردوی متمرکز تیم های ملی بوکس بانوان در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان که به میزبانی اردبیل برگزار شد، به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل یوسف خوب، رییس هیئت بوکس استان اردبیل با اعلام پایان اردوی متمرکز تیم های ملی بوکس بانوان در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان که به میزبانی این استان برگزار شد، این رویداد را نتیجه یک هم افزایی استانی و ملی دانست و از تمامی دست اندرکاران این میزبانی قدردانی کرد.

وی افزود: میزبانی اردوی تیم های ملی بوکس بانوان در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان که از 19 فروردین ماه تا 4 اردیبهشت ماه 1405 به میزبانی استان اردبیل برگزار شد، فرصتی مغتنم برای شناسایی استعداد ها و ارتقای سطح فنی ورزشکاران کشور بود.

رییس هیئت بوکس استان اردبیل با تأکید بر اینکه موفقیت یک مسیر جمعی است ، ضمن ابراز رضایت از کیفیت برگزاری این اردو افزود: برگزاری این دوره از تمرینات، نتیجه حمایت های بی دریغ و تعامل ارزشمند تمامی مسئولان استانی و مدیریتی بود که دغدغه ی ورزش و افتخارآفرینی برای ایران را داشتند.


برچسب ها: بوکس بانوان - تیم های ملی - جوانان - میزبانی - بزرگسالان - اردبیل - بانوان
آخرین اخبار سرویس:

پایان اردوی تیم های ملی بوکس بانوان در اردبیل

پایان اردوی تیم های ملی بوکس بانوان در اردبیل