مطالب مرتبط:
ترافیک در جاده چالوس و هراز سنگین است
ترافیک سنگین در چالوس و هراز
ترافیک سنگین در آزادراه تهران‑کرج‑قزوین و محور هراز
ترافیک سنگین در آزادراه تهران‑کرج‑قزوین و محور هراز
ترافیک سنگین در اطراف بیمارستان شهید رجایی کرج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 اردیبهشت 1405 ساعت 16:352026-05-11حوادث

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز؛ هشدار پلیس به رانندگان


رییس پلیس راه مازندران از ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی با اشاره به حجم بالای تردد در محدوده های کندوان و کلرد، - ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز؛ هشدار پلیس به رانندگان رییس پلیس راه مازندران از ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی با اشاره به حجم بالای تردد در محدوده های کندوان و کلرد، بر برخورد قاطع با تخلفات حادثه ساز و توقیف 72 ساعته خودروهای متخلف جهت حفظ ایمنی سفر تأکید کرد.

رییس پلیس راه مازندران وضعیت ترافیک در جاده چالوس و هراز را در زمان حاضر سنگین و در دیگر محورهای ارتباطی این استان عادی و روان ذکرکرد.

سرهنگ هادی عبادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس در محدوده های دهانه جنوبی تونل کندوان، سیاه بیشه و مرزن آباد، ترافیک خودرویی سنگین گزارش شده است.

وی با بیان اینکه محورهای ارتباطی مازندران هم اکنون فاقد هرگونه مداخلات جوی است، اظهار داشت: در مسیر جنوب به شمال جاده هراز در محدوده کلردف ترافیک خودرویی سنگین است.

وی خاطرنشان کرد: تردد خودروها در آزاد راه تهران شمال، جاده فیروزکوه و همچنین مسیر شمال به جنوب جاده چالوس و هراز هم اکنون به صورت عادی و روان در جریان است.


برچسب ها: رییس پلیس راه مازندران - ترافیک سنگین - جاده چالوس - رییس پلیس راه - ترافیک - سنگین - سنگین در
آخرین اخبار سرویس:

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز؛ هشدار پلیس به رانندگان

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز؛ هشدار پلیس به رانندگان