مطالب مرتبط:
عکس| کشف ساعت سوییسی در مقبره 400 ساله سلسله مینگ؛ معمای سفر در زمان؟
کشف انباری قدیمی با بیش از 400 گلوله توپی+عکس
عکس| سفر در زمان؛ «آنجلینا جولی» در مراسم اکران فیلم مهاجم مقبره در مونیخ؛ سال 1382
افتتاح تجهیزات 400 میلیاردی سلامت در ماهشهر و بندر امام خمینی(ره)+ عکس
نجات کوهنورد 27 ساله پس از چند ساعت جست وجو در ارتفاعات شاهو شهرستان روانسر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 13:352026-04-25بين الملل

کشف ساعت سوییسی در مقبره 400 ساله سلسله مینگ؛ معمای سفر در زمان؟(+عکس)


باستان شناسان در جریان حفاری یک گور باستانی متعلق به سلسله مینگ در منطقه شانگسی چین با کشف یک ساعت سوییسی در مقبره که بیش از 400 سال مهروموم شده بود با معمایی بزرگ روبه رو شدند.

- کشف ساعت سوییسی در مقبره 400 ساله سلسله مینگ؛ معمای سفر در زمان؟(+عکس) باستان شناسان در جریان حفاری یک گور باستانی متعلق به سلسله مینگ در منطقه شانگسی چین با کشف یک ساعت سوییسی در مقبره که بیش از 400 سال مهروموم شده بود با معمایی بزرگ روبه رو شدند.

کشف یک ساعت سوییسی در مقبره 400 ساله سلسله مینگ باستان شناسان را مبهوت کرد.

آیا این شیء عجیب دلیلی بر سفر در زمان است یا توضیحی منطقی برای آن وجود دارد؟ به گزارش گجت نیوز، باستان شناسان در جریان حفاری یک گور باستانی متعلق به سلسله مینگ در منطقه شانگسی چین با کشف یک ساعت سوییسی در مقبره که بیش از 400 سال مهروموم شده بود با معمایی بزرگ روبه رو شدند.

این قطعه کوچک فلزی که به شکل یک انگشتر است در حالی پیدا شد که روی آن نام کشور سوییس حک شده و زمان را روی ساعت 10 و 6 دقیقه نشان می دهد.

معمای اشیای باستانی ناشناخته در تاریخ این کشف از آن جهت غیرممکن به نظر می رسد که در زمان حیات سلسله مینگ یعنی قرن ها پیش هنوز ساعت های مینیاتوری اختراع نشده بودند.


برچسب ها: ساعت سوییسی - باستان شناسان - باستان - سلسله - مقبره - یک ساعت - ساعت
آخرین اخبار سرویس:

کشف ساعت سوییسی در مقبره 400 ساله سلسله مینگ؛ معمای سفر در زمان؟(+عکس)

کشف ساعت سوییسی در مقبره 400 ساله سلسله مینگ؛ معمای سفر در زمان؟(+عکس)