مطالب مرتبط:
قایق های تندرو ایرانی حریف ناوشکن های آمریکایی
آتش سوزی در ناوشکن آمریکایی
آتش سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
آتش سوزی اینبار در ناوشکن آمریکایی
آتش سوزی در یک ناوشکن آمریکایی| 3 ملوان مجروح شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 16:052026-04-23سياسي

زور قایق های موشک انداز سپاه در برابر ناوشکن آمریکایی


روز چهارشنبه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از توقیف و انتقال 2 فروند کشتی متخلف که بدون مجوز و با انجام تخلف های مکرر قصد خروج مخفیانه از تنگه هرمز را داشتند، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ روز چهارشنبه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از توقیف و انتقال 2 فروند کشتی متخلف که بدون مجوز و با انجام تخلف های مکرر قصد خروج مخفیانه از تنگه هرمز را داشتند، خبر داد.

در همین رابطه، برد لندون ، خبرنگار ارشد امور نظامی جهانی سی ان ان گزارش داد: این رخداد در حالی به وقوع پیوسته که دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده و پیت هگست، وزیر جنگ او، بارها مدعی شدند که نیروهای دریایی ایران، که تخمین زده می شود حدود 150 کشتی باشند، در قعر اقیانوس هستند.

قایق های ایرانی، حریف ناوشکن های آمریکایی او با استناد به منابع اطلاعاتی ایالات متحده می گوید، نیروهای ایران تا 50٪ از دارایی های خود را که قبل از شروع جنگ داشت، حفظ کرده اند و این دارایی ها احتمالاً هزاران قایق کوچک مانند قایق هایی هستند که ممکن است در توقیف کشتی های تجاری این هفته استفاده شده باشند.

برد لندون نوشت: اعتقاد بر این است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قایق های کوچکی را که موشک های ضد کشتی و سربازان سوار بر آنها را حمل می کنند، ادا


برچسب ها: نیروی دریایی سپاه پاسداران - سپاه پاسداران انقلاب - نیروی دریایی سپاه - سپاه پاسداران - انقلاب اسلامی - نیروی دریایی - ایالات متحده
آخرین اخبار سرویس:

زور قایق های موشک انداز سپاه در برابر ناوشکن آمریکایی

زور قایق های موشک انداز سپاه در برابر ناوشکن آمریکایی