مطالب مرتبط:
هشدار سازمان ملل: بحران انرژی در کوبا به بحران انسانی تبدیل شد
رهبر شهید، بنیان گذار علوم انسانی قرآن و سیاست قرآن محور بودند
تلویزیون، سریال جدید مستربین را تبدیل به فیلم سینمایی کرد!/ 4 فیلم و یک سریال برای پخش از تلویزیون دوبله شدند
ارتقای جایگاه چین همزمان با افول آمریکا / برای کشورهای پیرامون چین واشنگتن از شریک قابل اتکا به بار اضافه و تحمیل کننده ناامنی تبدیل شد
حسینی: محلات فراموش شده شیراز به نقاط امید شهر تبدیل می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 19:102026-05-02اقتصادي

ایمیدرو باید از سازمان طرح محور به نهاد سیاست گذار تبدیل شود


محمدرضا بهرامن بر ضرورت بازتعریف نقش این سازمان در شرایط جدید اقتصاد جهانی تأکید کرد و گفت: ایمیدرو باید از یک سازمان طرح محور به نهادی سیاست گذار و راهبردی در زنجیره معدن و صنایع معدنی تبدیل شود.

- ایمیدرو باید از سازمان طرح محور به نهاد سیاست گذار تبدیل شود محمدرضا بهرامن بر ضرورت بازتعریف نقش این سازمان در شرایط جدید اقتصاد جهانی تأکید کرد و گفت: ایمیدرو باید از یک سازمان طرح محور به نهادی سیاست گذار و راهبردی در زنجیره معدن و صنایع معدنی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بهرامن به مناسبت سالروز تأسیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با اشاره به شکل گیری این نهاد در ابتدای دهه 1380 اظهار کرد: تأسیس ایمیدرو پاسخی به یک نیاز اساسی کشور برای تبدیل ظرفیت های کم نظیر معدنی ایران به مزیتی اقتصادی و پایدار بود.

وی افزود: این سازمان با الهام از تجربه نهاد های توسعه ای موفق در جهان و با هدف توسعه زیرساخت های معدنی، تسریع در بهره برداری از ذخایر معدنی، تکمیل زنجیره ارزش و هدایت سرمایه گذاری شکل گرفت؛ زیرا بدون وجود یک نهاد توسعه گرا فاصله میان ظرفیت زمین شناسی کشور و تحقق اقتصادی آن همچنان پابرجا می ماند.


برچسب ها: سازمان توسعه و نوسازی معادن - ایمیدرو - سازمان - صنایع معدنی - معدن و صنایع معدنی - معدن - اقتصاد جهانی
آخرین اخبار سرویس:

ایمیدرو باید از سازمان طرح محور به نهاد سیاست گذار تبدیل شود

ایمیدرو باید از سازمان طرح محور به نهاد سیاست گذار تبدیل شود