مطالب مرتبط:
پرداخت غرامت رسوایی های اخلاقی از جیب مالیات دهندگان آمریکایی
عبور دو ناوشکن آمریکایی از تنگه هرمز زیر حملات ایران
رسانه آمریکایی: واشنگتن باید حاضر باشد امتیاز بدهد
اعلام کد اضطراری سوخت رسان آمریکایی در خلیج فارس
مخالفت ملونی با خروج نیروهای آمریکایی از اروپا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 اردیبهشت 1405 ساعت 10:552026-05-06فرهنگي

«رویای آمریکایی»، حاصل یک فرآیند کارگاهی است


علی حضرتی، کارگردان نمایش «رویای آمریکایی»، این اثر را نه اقتباسی صرف از نمایشنامه «باغ وحش شیشه ای»، بلکه حاصل یک فرآیند کارگاهی و همکاری جمعی همه عوامل گروه می داند.

- علی حضرتی، کارگردان نمایش رویای آمریکایی ، این اثر را نه اقتباسی صرف از نمایشنامه باغ وحش شیشه ای ، بلکه حاصل یک فرآیند کارگاهی و همکاری جمعی همه عوامل گروه می داند.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، نمایش رویای آمریکایی به کارگردانی علی حضرتی، پس از برقراری آتش بس در جنگ تحمیلی اخیر، از 10 اردیبهشت 1405 دوباره به صحنه مجموعه تئاتر لبخند برگشته است.

رویای آمریکایی ، روایتی است از خانواده وینگفیلد در دهه 30 آمریکا، که به رویاهای از دست رفته و زندگی تباه شده اعضای آن می پردازد؛ رویاها و آرزوهایی که توسط مادر خانواده برای بچه ها منع شده است و حالا توسط آنها بروز داده می شود.

این اثر برداشتی هجوآمیز با نگرش کمدی سیاه و پارودی از نمایشنامه باغ وحش شیشه ای به نویسندگی تنسی ویلیامز و ترجمه حمید سمندریان است.

علی حضرتی، کارگردان نمایش رویای آمریکایی ، درباره شکل گیری این اثر می گوید: این کار سومین تجربه من در تئاتر و اولین اجرای عمومی ام است.

از ابتدا برایم مهم بود که سراغ متنی بروم که هم ظرفیت اجرایی داشته باشد و هم اجازه تجربه گری بدهد.


برچسب ها: آمریکایی - نمایش - کارگردان - نمایشنامه - فرآیند - خانواده - باغ وحش
آخرین اخبار سرویس:

«رویای آمریکایی»، حاصل یک فرآیند کارگاهی است

«رویای آمریکایی»، حاصل یک فرآیند کارگاهی است