مطالب مرتبط:
نورنما | نذر مادرانه برای شهید محمد مهدی احمدی زاده
تصاویر/ چهلم سردار شهید اسماعیل احمدی در استان بوشهر
تصاویر/ دیدار طلاب و اساتید مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل با خانواده شهید محمد اکبری روشن
برگزاری مراسم بزرگداشت پدر خبرنگار شهید رسانه ملی
سردار رادان: پدر 6 نفر از بچه های شهید میناب از مأموران پلیس هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 اردیبهشت 1405 ساعت 12:552026-04-24سياسي

هشدار پدر شهید احمدی روشن به حاشیه سازان


افرادی که به نام مذاکرات حاشیه ایجاد می کنند، بدانند ملتی که اینجا جمع شده اند و هرشب مقابل چشمان دنیا حضور پیدا می کنند، - پدر شهید احمدی روشن گفت: افرادی که به نام مذاکرات حاشیه ایجاد می کنند، بدانند ملتی که اینجا جمع شده اند و هرشب مقابل چشمان دنیا حضور پیدا می کنند، برای زدن مهر خاموشی بر دهان شماست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین رونمایی از کتاب حاج رحیم ، روایتی از زندگی و زمانه حاج رحیم احمدی روشن نوشته فائزه طاووسی و توسط انتشارات راه یار شامگاه پنجشنبه 3 اردیبهشت ماه باحضور حاج رحیم احمدی روشن پدر شهید هسته ای مصطفی احمدی روشن، امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و فائزه طاووسی نویسنده کتاب در میدان شهدای تهران برگزار شد.

رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن در این مراسم با اشاره به وحدت مردم ایران در شرایط کنونی گفت: ما از دهه هشتاد وارد مسئله هسته ای شدیم و این حق ماست که باید آن را حفظ کنیم.

وی افزود: افرادی که به نام مذاکرات برد برد حاشیه ایجاد می کنند، بدانند این ملتی که اینجا جمع شده اند و هرشب مقابل چشمان دنیا حضور پیدا می کنند، برای زدن مهر خاموشی بر دهان شما است.

پدر شهید احمدی روشن ادامه داد: بدانید که موفقیت با شما ملت بزرگ ایران است.


برچسب ها: احمدی روشن - احمدی - مصطفی احمدی روشن - پدر شهید - شهید احمدی روشن - روشن - نماینده مردم تهران در مجلس
آخرین اخبار سرویس:

هشدار پدر شهید احمدی روشن به حاشیه سازان

هشدار پدر شهید احمدی روشن به حاشیه سازان