مطالب مرتبط:
نیمی از زیرساخت فیبرنوری در مشهد اجرا شد
برگزاری دومین هفته اجرای پویش مردمی کیش همدل و پاکیزه
بررسی روند اجرای تکمیل طرح نهضت ملی در چهارمحال و بختیاری
به اندازه جیبتان به جهان وصل شوید | اجرای چراغ خاموش طرح جنجالی «اینترنت پرو» یا «اینترنت تجاری» با مجوز شعام، با وجود مخالفت دولت
اجرای پویش سرو ایران در استان البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اردیبهشت 1405 ساعت 11:252026-04-28فناوري

اجرای نیمی از زیرساخت فیبرنوری در مشهد 


حفاری و ایجاد زیر ساخت فیبر نوری در کلانشهر مشهد از سال گذشته آغاز شد و اکنون به نیمه راه رسیده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ،مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی گفت: مجموع میزان حفاری لازم  برای توسعه فیبرنوری در کلانشهر مشهد 2 هزار و 300 کیلومتر است که تاکنون هزار و 130 کیلومتر از زیرساخت فیبر نوری در مشهد اجرا شده است.

علی دلگیر افزود:براساس اقدامات انجام شده طی سال گذشته اجرای فیبرنوری در منطقه 2 با بیش از 250 کیلومتر، دارای بیشترین میزان حفاری بود و پس از آن مناطق 9 با 130 کیلومتر، 10 با 115 کیلومتر و یک با 81 کیلومتر در رتبه های بعدی قرار دارند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی گفت: بیشترین حجم حفاری در مشهد به همت شرکت مخابرات ایران به میزان 467 کیلومتر صورت گرفته است و سایر شرکت های فعال نظیر آسیاتک، ایرانسل، شاتل، صبانت و پیشگامان در ادامه این رتبه بندی قرار دارند.

دلگیر افزود: توسعه شبکه فیبرنوری نه تنها زیرساخت ارتباطی شهر ها را متحول می سازد، بلکه زمینه ساز ارائه خدمات هوشمند، افزایش کیفیت زندگی شهروندان و فراهم سازی بستر نوین برای کسب و کارهاست.


برچسب ها: کیلومتر - ارتباطات و فناوری اطلاعات - ارتباطات و فناوری - خراسان رضوی - فناوری اطلاعات - فیبرنوری - فیبر
آخرین اخبار سرویس:

اجرای نیمی از زیرساخت فیبرنوری در مشهد 

اجرای نیمی از زیرساخت فیبرنوری در مشهد