مطالب مرتبط:
فیلم| برنامه نظامی آموزش خواهران و برادران در خمین
آموزش گرفتن تمام چارم های بازی هالو نایت پارت 22
استمرار آموزش در پساجنگ؛ برگزاری کلاس های رفع اشکال در حاشیه تجمعات مردمی
تجلیل از اساتید نمونه ای که آموزش را به مهارت پیوند زدند
تصویری از آموزش کار با سلاح به دختران در تجمعات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 اردیبهشت 1405 ساعت 15:052026-05-20سياسي

مصلی های نمازجمعه میزبان آموزش نظامی و امدادی داوطلبان جانفدا می شود


رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: مصلی های نمازجمعه، میزبان آموزش نظامی و امدادی داوطلبان پویش جانفدا می شوند.

- مصلی های نمازجمعه میزبان آموزش نظامی و امدادی داوطلبان جانفدا می شود رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: مصلی های نمازجمعه، میزبان آموزش نظامی و امدادی داوطلبان پویش جانفدا می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در گردهمایی مجازی نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه کشور که صبح امروز برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش ائمه جمعه طی 80 روز گذشته، حضور پررنگ میدانی، در کنار امت مبعوث شده و پوشیدن لباس خدمت به مردم شریف را از ویژگی های برجسته شبکه امامت جمعه در این ایام دانست.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این گردهمایی گفت: یاد رفقای خوشبخت و سعادتمند خودمان، آقایان رییسی و آل هاشم و سایر شهدای خدمت را که هم در زمان حیات، برای امام شهیدمان منشاء خیر و برکت بودند و هم بعد از شهادتشان زمینه برکات تازه ای را در جامعه ایجاد کردند، گرامی می داریم.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: آقای رییسی عزیزمان، موفق شد جایگاه خدمت را در جمهوری اسلامی ارتفاع بدهد و انسان غبطه می خورد که چطور کسی می تواند در چشم و دل امام و امت، تا این حد محبوب باشد.


برچسب ها: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه - شورای سیاستگذاری - ائمه جمعه - آموزش نظامی - جمعه - داوطلبان - نمازجمعه
آخرین اخبار سرویس:

مصلی های نمازجمعه میزبان آموزش نظامی و امدادی داوطلبان جانفدا می شود

مصلی های نمازجمعه میزبان آموزش نظامی و امدادی داوطلبان جانفدا می شود