مطالب مرتبط:
برگزاری همزمان ویژه برنامه روز ملی خلیج فارس در 17 کتابخانه عمومی استان بوشهر
اینفوتابناک/ سهم کشورهای خلیج فارس از صادرات نفت وگاز از تنگه هرمز
هویت خلیج فارس با تهدیدات دشمن تغییر نخواهد کرد + فیلم
هشدار فیلیپین برای عدم اعزام دریانوردان به خلیج فارس
امارات ممکن است از شورای همکاری خلیج فارس خارج شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 13:152026-04-30اجتماعي

خلیج فارس را نمی توان قربانی ماجراجویی های نظامی کرد


خلیج فارس باید امن، پاک و برخوردار از صلح باقی بماند و نمی توان آن را قربانی ماجراجویی های نظامی کرد.

- خلیج فارس را نمی توان قربانی ماجراجویی های نظامی کرد رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خلیج فارس باید امن، پاک و برخوردار از صلح باقی بماند و نمی توان آن را قربانی ماجراجویی های نظامی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شینا انصاری، در یادداشتی با عنوان روز خلیج فارس آزمون مسئولیت ما ، نوشت: دهم اردیبهشت، روز ملی خلیج فارس، صرفا یادآور نامی بر نقشه یا روایتی در کتاب های تاریخ نیست؛ این روز، نماد اراده و کرامت سرزمینی ملت ایران است.

404 سال پیش، ایرانیان با اخراج نیروهای استعمارگر پرتغال از تنگه هرمز نشان دادند که این آبراه راهبردی، نه فقط یک گذرگاه تجاری که بخشی از هویت و حاکمیت ملی ما است.

امروز نیز، در گرامیداشت روز ملی خلیج فارس، با همان منطق دفاع از حیات و کرامت سرزمینی، اما با زبان محیط زیست و صلح سخن می گوییم.

امسال، این روز را در شرایطی گرامی می داریم که خلیج فارس و دریای عمان، زیر سایه جنگ تحمیلی امریکایی- صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران، با تهدیدهای مضاعف روبه رو هستند.

تجربه جنگ ها و تنش های گذشته در خلیج فارس نشان داده است که هر درگیری نظامی در این پهنه، تنها یک بحران امنیتی یا سیاسی نیست، بلکه می تواند به نشت گسترده آ


برچسب ها: خلیج فارس - ماجراجویی - خلیج - فارس - رییس سازمان حفاظت محیط زیست - قربانی - سازمان حفاظت محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

خلیج فارس را نمی توان قربانی ماجراجویی های نظامی کرد

خلیج فارس را نمی توان قربانی ماجراجویی های نظامی کرد