مطالب مرتبط:
رشد 45درصدی شرکت های دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد در دولت چهاردهم
بخش کشاورزی زنجان با همکاری شرکت های دانش بنیان تقویت می شود
شناسایی هزار شرکت جدید در زیست بوم دانش بنیان کشور 
افزایش اعتبارات شرکت های دانش بنیان خراسان جنوبی به 58 میلیارد تومان
حمایت دولت از شرکت های دانش بنیان خسارت دیده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 16:252026-05-05سياسي

ظرفیت رشد شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمدتا 100 واحد


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در سفر به یاسوج از فعالیت 26 شرکت دانش بنیان در استان کهگیلویه و بویر احمد خبر داد و بر ظرفیت افزایش آن تا 100 شرکت تأکید کرد.

- ظرفیت رشد شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمدتا 100 واحد معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در سفر به یاسوج از فعالیت 26 شرکت دانش بنیان در استان کهگیلویه و بویر احمد خبر داد و بر ظرفیت افزایش آن تا 100 شرکت تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در سفر استانی خود به یاسوج با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت های نوآوری در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر 26 شرکت دانش بنیان در این استان فعال اند، در حالی که ظرفیت بالقوه افزایش این تعداد تا 100 شرکت دانش بنیان نیز وجود دارد.

 حسین افشین در ادامه سفر های استانی خود با هدف حمایت از شرکت های دانش بنیان، توسعه زیرساخت های فناورانه و تقویت ظرفیت های نوآوری بومی، وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در جریان این سفر با حضور در پارک علم و فناوری یاسوج از شرکت های دانش بنیان مستقر در این مجموعه بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت ها، ظرفیت ها و چالش های این شرکت ها قرار گرفت.


برچسب ها: دانش بنیان - شرکت دانش بنیان - کهگیلویه و بویراحمد - اقتصاد دانش بنیان - بنیان - استان کهگیلویه - کهگیلویه
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت رشد شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمدتا 100 واحد

ظرفیت رشد شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمدتا 100 واحد