مطالب مرتبط:
برخورد قاطع با نانوایان متخلف استان تهران
معاون استاندار تهران: با نانوایان متخلف برخورد قاطع می شود
تجهیز 1200 مدرسه استان تهران به پنل خورشیدی
بارش در 9 استان؛ آسمان تهران صاف
تجهیز 1200 مدرسه استان تهران به پنل خورشیدی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 اردیبهشت 1405 ساعت 17:102026-04-22اقتصادي

برخورد قاطع با نانوایان متخلف استان تهران


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در نشست شورای آرد و نان استان نظارت را اولویت اصلی این حوزه اعلام کرد و گفت: با نانوایان متخلف برخورد قاطع خواهد شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حشمت الله عسگری در نشست شورای آرد و نان استان با بیان این که نظارت بر نانوایی ها اصلی ترین اولویت آرد و نان استان است، گفت: برای تثبیت سهمیه آرد نانوایی ها بررسی ها در دستور کار قرار دارد و به سرعت اقدامات لازم را اعمال خواهیم کرد.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات آرد استان افزود: هزینه های جانبی بر قیمت آرد تأثیرگذار است که باید در این زمینه مدیریت لازم صورت گیرد، همچنین در خصوص تأمین ژنراتورهای برق برای این کارخانه ها هماهنگی های لازم با بانک سپه به عنوان بانک عامل صورت گرفته است.

  معاون استاندار تهران همچنین به بحث سامانه های نانوایی ها برای تخصیص آرد اشاره کرد و از نیاز این سامانه ها به اضافه شدن بانک دیگری به غیر از بانک سپه خبر داد.

  وی تأکید کرد: سیاست ما در شورای آرد و نان ارائه نان در میادین میوه و تره بار و فعال شدن نانوایی ها در این میادن است و البته باید نظارت مستمری نیز بر آن اعمال شود


برچسب ها: استان - نانوایی ها - استاندار تهران - آرد و نان - نان - برخورد قاطع - آرد
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قاطع با نانوایان متخلف استان تهران

برخورد قاطع با نانوایان متخلف استان تهران