مطالب مرتبط:
سخنگوی قوه قضاییه عنوان کرد: توقیف 262 فقره ملک از خائنان و مزدوران وطن فروش در کشور (19 اردیبهشت 1405)
سخنگوی قوه قضاییه عنوان کرد: توقیف 262 فقره ملک از خائنان و مزدوران وطن فروش (19 اردیبهشت 1405)
262 ملک مرتبط با وطن فروشان در کشور بازداشت شد/ قوه قضاییه با اخلالگران بازار و سودجویان برخورد قاطع می کند
262 ملک مرتبط با وطن فروشان در کشور توقیف شد/ برخورد دستگاه قاطع قضایی با اخلالگران بازار
جهانگیر: 262 ملک مرتبط با وطن فروشان در کشور توقیف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1405 ساعت 12:302026-05-09سياسي

سخنگوی قوه قضاییه: توقیف 262 ملک متعلق به وطن فروشان / بیشترین توقیف ها در تهران، گیلان، البرز، مازندران و اصفهان


در حال حاضر کشور در بخش هایی مانند برق، آب و گاز با کمبودهایی مواجه است و نیاز به صرفه جویی جدی وجود دارد.

به ویژه در حوزه برق، - جهانگیر گفت: در حال حاضر کشور در بخش هایی مانند برق، آب و گاز با کمبودهایی مواجه است و نیاز به صرفه جویی جدی وجود دارد.

به ویژه در حوزه برق، افرادی که با استفاده از ماینرهای غیرمجاز فشار مضاعفی بر شبکه برق کشور وارد می کنند باید از سوی مردم به دستگاه های مسئول معرفی شوند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: پا به پای مردم در راستای حمایت از حقوق عامه تلاش می کنیم تا التهابی در بازارها ایجاد نشود و اگر افرادی بخواهند با فعالیت های سودجویانه و غیرمنصفانه شرایط التهاب آمیزی را در بازار به وجود آورند با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر در ابتدای نشست خبری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران تاریخ باشکوه و باعظمتی دارد، اظهار کرد: این انقلاب در زمانی که همه جریان های استکباری برای به ثمر نرسیدن آن تلاش کردند، با رهبری های داهیانه بنیانگذار انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و در ادامه با رهبری های امام شهید، این انقلاب تثبیت شد و توسعه پیدا کرد.

سخنگوی قوه قضاییه یادآور شد: در طول 47 سال گذشته، علیرغم همه توطئه های بین المللی و جریان های استکباری برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی، دست خدا برتر


برچسب ها: سخنگوی قوه قضاییه - قوه قضاییه - صرفه جویی - هایی - برق - جهانگیر - برخورد قانونی
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی قوه قضاییه: توقیف 262 ملک متعلق به وطن فروشان / بیشترین توقیف ها در تهران، گیلان، البرز، مازندران و اصفهان

سخنگوی قوه قضاییه: توقیف 262 ملک متعلق به وطن فروشان / بیشترین توقیف ها در تهران، گیلان، البرز، مازندران و اصفهان