مطالب مرتبط:
چرا دادگاه آپارات را مسئول محتوای کاربران دانست؟
آپارات برای انتشار محتوای یک کاربر محکوم شد!
با شکایت صداوسیما؛ «آپارات» به پرداخت جریمه 3 هزار و 600 میلیارد تومانی محکوم شد!
شکایت جدید صداوسیما از آپارات؛ دادگاه مدیرعامل را به پرداخت 3600 میلیارد تومان محکوم کرد
رای دادگاه صادرشد: آپارات 3600 میلیارد تومان به تلویزیون بدهد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 اردیبهشت 1405 ساعت 14:402026-05-11سياسي

چرا قاضی به دلیل انتشار محتوای کاربران، آپارات را محکوم کرده؟

چرا قاضی به دلیل انتشار محتوای کاربران، آپارات را محکوم کرده؟

آقای اژه ای آیا قضات شما اینقدر آموزش دیده اند که 3.

6 همت بر اساس فرضیه ای غیرعقلانی[ که از زمان پرشین بلاگ و بلاگفا تا امروز که به دیوار و آپارات رسیده گریبان پلتفرم ها را گرفته] علیه آپارات و به نفع صداوسیما حکم داده اند آن هم به خاطر انتشار محتوا کاربران در این پلتفرم، - آقای اژه ای آیا قضات شما اینقدر آموزش دیده اند که 3.

6 همت بر اساس فرضیه ای غیرعقلانی[ که از زمان پرشین بلاگ و بلاگفا تا امروز که به دیوار و آپارات رسیده گریبان پلتفرم ها را گرفته] علیه آپارات و به نفع صداوسیما حکم داده اند آن هم به خاطر انتشار محتوا کاربران در این پلتفرم، این حکم مورد تایید شماست؟ بهروز شجاعی، کارشناس ارشد فرهنگی نوشت: آقای قاضی! سرتان شلوغ است اما چند سؤال درباره حکمی که برای آپارات داده اید، یا .

ما از روبیکا و ایتا شکایت به کجا بریم که شده محلی برای انتشار اخبار و تحلیل های نادرست؟ حاضرید حکم به محکومیت آنها دهید یا در آنجا بر خلاف آپارات ، روبیکا و اینا صرفا پلتفرم انتشار محتوا هستند؟ راستی چرا صداوسیما حاضر نیست از ساز و کاری که از شش سال پیش آپارات برای مدیریت و صیانت از محتوا راه انداخته استفاده کند و به جای بهره اقتصادی از محتوای خود دنبال شکایت و شکایت بازی است؟ آقای اژه ای آیا قضات شما اینقدر آموزش دیده اند که 3.


برچسب ها: آپارات - انتشار - پلتفرم - کاربران - صداوسیما - محتوا - حکم
آخرین اخبار سرویس:

چرا قاضی به دلیل انتشار محتوای کاربران، آپارات را محکوم کرده؟

چرا قاضی به دلیل انتشار محتوای کاربران، آپارات را محکوم کرده؟