مطالب مرتبط:
خبرورزشی گردی| آشتی کنان ستاره های استقلال در رستوران خاص دبی/ قلعه نویی: کاش زودتر آشتی می کردند!
شمار شهدای غزه به 72 هزار و 608 نفر رسید
زیرنویس گردی| آشتی کنان ستاره های استقلال در رستوران خاص دبی/ قلعه نویی: کاش زودتر آشتی می کردند!
وحشت تل آویو از دیدن سلاح خاص حزب الله در کرانه باختری و غزه
خبرورزشی گردی| آشتی کنان ستاره های استقلال در رستوران خاص دبی/ قلعه نویی: کاش زودتر آشتی می کردند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 10:052026-05-03بين الملل

نویسنده غزه ای درباره کافه ها و رستوران های شیک و جدید غزه چه نوشت؟


این کافه ها و رستوران ها در میان آوار و ساختمان های نیمه فروریخته چنان نامتعارف به نظر می رسند که دیدنشان تقریبا سورئال به نظر می رسد.

در حالی که اکثریت قریب به اتفاق جمعیت غزه در چادرها زندگی می کنند، - نویسنده غزه ای درباره کافه ها و رستوران های شیک و جدید غزه چه نوشت؟ این کافه ها و رستوران ها در میان آوار و ساختمان های نیمه فروریخته چنان نامتعارف به نظر می رسند که دیدنشان تقریبا سورئال به نظر می رسد.

در حالی که اکثریت قریب به اتفاق جمعیت غزه در چادرها زندگی می کنند، برق یا آب آشامیدنی ندارند و از فقدان معیشت رنج می برند.

مراکز به ظاهر لوکس جدیدی که در نوار ویران شده ظاهر می شوند، واقعیت نسل کشی جدیدی را آشکار می کنند.

به گزارش عصرایران، خانم ایمان ابو زاید نویسنده فلسطینی ساکن غزه در مقاله ای به پدیده تاسیس کافه ها و رستوران های شیک و جدید در دل غزه ویران شده و پس از جنگ نسل کشی 2 سال و نیم اخیر پرداخته و نوشت: رسانه های اجتماعی پر از پست هایی است که عکس ها و ویدیوهایی از کافه ها و رستوران های شیک و مجلل در غزه را نشان می دهند.

حساب های کاربری طرفدار اسراییل اغلب از این تصاویر استفاده می کنند تا ادعا کنند که زندگی در غزه به حالت عادی بازگشته است، مردم رنج نمی کشند و هیچ نسل کشی رخ نداده است.


برچسب ها: رستوران - غزه - نویسنده - کافه - جدید - قریب - ساختمان
آخرین اخبار سرویس:

نویسنده غزه ای درباره کافه ها و رستوران های شیک و جدید غزه چه نوشت؟

نویسنده غزه ای درباره کافه ها و رستوران های شیک و جدید غزه چه نوشت؟