مطالب مرتبط:
عالی ترین راندمان تلویزیون در آثار نمایشی در دوره جنگ رمضان/ رسانه ملی از تک صدایی خارج شد/ هسته اصلی برنامه های صداوسیما مردم بودند
کاریکاتور؛ انتقال مفاهیم عمیق با تصاویر ساده | نگاهی به آثار کمال شرف و زبان ساده او در روایت تحولات منطقه
بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه های جهان
حملات موشکی حزب الله به شمال اسراییل
بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه های جهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1405 ساعت 14:252026-04-26بين الملل

روایت میدانی رسانه های جهان از آثار حملات موشکی نصف جهان


گروهی از خبرنگاران و مستندسازان 25 رسانه بین المللی در سفری میدانی به استان اصفهان، از بنا های تاریخی و مناطق غیرنظامی بازدید کردند.

- روایت میدانی رسانه های جهان از آثار حملات موشکی نصف جهان گروهی از خبرنگاران و مستندسازان 25 رسانه بین المللی در سفری میدانی به استان اصفهان، از بنا های تاریخی و مناطق غیرنظامی بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ؛  ​این هیئت رسانه ای که شامل نمایندگانی از کشور های یونان، آمریکا، ترکیه و چندین کشور دیگر است، ماموریت دارند تا ابعاد خسارات وارده به زیرساخت ها و اماکن غیرنظامی را به صورت مستقیم رصد کنند.

​این تیم بازدید کننده روز گذشته بازدیدی هم  از دشت مهیار و بررسی آثار محیطی و میدانی حملات در این منطقه داشتند و امروز با حضور در مجموعه استانداری اصفهان و بازدید از بنای تاریخی تالار اشرف و بخش فرهنگی و بازدید از حوزه هنری و تماشاخانه اصفهان، چهلستون جهت بررسی آسیب های احتمالی به مراکز فرهنگی و هنری رفتند.

​حضور این خبرنگاران در اصفهان نشان دهنده اهمیت شفاف سازی در فضای رسانه ای بین الملل است و این تیم که از رسانه های برون مرزی تشکیل شده، قصد دارد با تهیه مستندات تصویری و گزارش های زنده، جزییات دقیقی از نقاط هدف قرار گرفته را به افکار عمومی جهان مخابره کند.


برچسب ها: بازدید - میدانی - رسانه های جهان - رسانه - اصفهان - حملات موشکی - مستندسازان
آخرین اخبار سرویس:

روایت میدانی رسانه های جهان از آثار حملات موشکی نصف جهان

روایت میدانی رسانه های جهان از آثار حملات موشکی نصف جهان