مطالب مرتبط:
کاهش اندک بهای نفت به دنبال تصمیم امارات برای خروج از اوپک و اوپک پلاس
پشت پرده خروج ناگهانی امارات از اوپک و اوپک پلاس/ آیا جنگ تمام عیار قیمتی در راه است؟
چرا امارات از اوپک خارج شد؟/ خادمی: اسراییل بیش از آمریکا در خروج امارات از اوپک پلاس نقش دارد
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک پلاس نیست
امارات از اوپک و اوپک پلاس خارج می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 09:452026-04-30اقتصادي

تصویب دور دیگری از افزایش تولید اوپک پلاس بدون امارات


منابع اوپک پلاس گفتند پیش از اعلام غافلگیرکننده امارات مبنی بر خروج از اوپک و اوپک پلاس ، انتظار می رفت هشت عضو این گروه، افزایش تولید خود را به میزان 206 هزار بشکه در روز ادامه دهند.

- تصویب دور دیگری از افزایش تولید اوپک پلاس بدون امارات منابع اوپک پلاس گفتند پیش از اعلام غافلگیرکننده امارات مبنی بر خروج از اوپک و اوپک پلاس ، انتظار می رفت هشت عضو این گروه، افزایش تولید خود را به میزان 206 هزار بشکه در روز ادامه دهند.

سه منبع آگاه به رویترز گفتند که هفت عضو اوپک پلاس احتمالا در دیدار روز یکشنبه خود، افزایش دیگری در اهداف تولید نفت را تصویب خواهند کرد و میزان افزایش را با در نظر گرفتن خروج امارات متحده عربی از این گروه، کاهش خواهند داد.

به گزارش ایسنا، با این حال، به دلیل بسته شدن تنگه هرمز به روی کشتی ها به دلیل تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تعداد کمی از تولیدکنندگان می توانند تولید خود را افزایش دهند.

منابع اوپک پلاس گفتند پیش از اعلام غافلگیرکننده روز سه شنبه امارات مبنی بر خروج از اوپک و اوپک پلاس از اول ماه مه، انتظار می رفت هشت عضو این گروه گسترده تر، افزایش تولید خود را به میزان 206 هزار بشکه در روز در ماه ژوئن ادامه دهند و افزایش های مشابهی را برای ماه های مه و آوریل تکرار کنند.


برچسب ها: اوپک پلاس - افزایش تولید - افزایش - اوپک - تولید - امارات - پلاس
آخرین اخبار سرویس:

تصویب دور دیگری از افزایش تولید اوپک پلاس بدون امارات

تصویب دور دیگری از افزایش تولید اوپک پلاس بدون امارات