مطالب مرتبط:
آیا هانتاویروس شبیه کرونا است؟ / مینو محرز پاسخ داد
کابوس هانتا؛ داستان ویروسی که وحشت ایجاد می کند و شبیه کرونا نیست
یک فوق تخصص عفونی: هانتاویروس اصلا شبیه کووید19 نیست/مساله موش ها در تهران جدی است
هانتاویروس مانند کرونا است؟/ پاسخ مینو محرز
هانتاویروس به تل آویو رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 اردیبهشت 1405 ساعت 21:002026-05-12پزشكي

هانتاویروس شبیه کرونا است؟!


دکتر مینو محرز استاد برجسته دانشگاه و فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به نگرانی های ایجادشده درباره هانتاویروس، گفت: این بیماری به خلاف کووید ـ 19، - فوق تخصص بیماری های عفونی گفت: هانتاویروس اصلاً شرایطی شبیه کووید ـ 19 ندارد.

به گزارش جماران، به نقل از تسنیم، دکتر مینو محرز استاد برجسته دانشگاه و فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به نگرانی های ایجادشده درباره هانتاویروس، گفت: این بیماری به خلاف کووید ـ 19، سرعت انتشار بالایی ندارد و عمدتاً از طریق تماس با جوندگان و فضولات آن ها به انسان انتقال پیدا می کند.

وی با بیان اینکه تاکنون موردی از هانتاویروس در ایران گزارش نشده است، افزود: در ماجرای کشتی کروز با وجود اینکه جمعیت زیادی داخل کشتی حضور داشتند، تنها تعداد محدودی مبتلا شدند، اما فضای رسانه ای دنیا دچار وحشت شد و سازمان جهانی بهداشت مرتب گزارش هایی درباره این بیماری منتشر می کرد.

محرز ادامه داد: هانتاویروس جدید اگر در موارد خاص از انسان به انسان منتقل شود، می تواند کشندگی داشته باشد اما اصلاً شرایطی شبیه کووید ـ 19 ندارد، انتقال اصلی آن از طریق تماس با موش ها و فضولات جوندگان است.

وی با اشاره به وضعیت جوندگان در پایتخت اضافه کرد: این موضوع فرصتی است که دوباره به مسئولان شهری یادآوری کنیم مسئله موش ها در تهران جدی


برچسب ها: بیماری های عفونی - بیماری - دکتر مینو محرز - فوق تخصص - سازمان جهانی بهداشت - مینو محرز - گزارش
آخرین اخبار سرویس:

هانتاویروس شبیه کرونا است؟!

هانتاویروس شبیه کرونا است؟!