مطالب مرتبط:
نهمین عمل اهدای عضو در خوزستان به سه نفر جان دوباره بخشید
اهدای اعضای جوان هرمزگانی جان چند بیمار را نجات داد
فرشته ای که با رفتنش جان بخشید؛ اهدای عضو کودک 6 ساله خراسان جنوبی
گذشت اولیای دم جان 8 محکوم به قصاص را نجات داد
اهدای کلاه ایمنی به راکبان موتور صومعه سرا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 11:102026-05-05پزشكي

نجات جان سه نفر با اهدای عضو یک فرد مرگ مغزی در خوزستان


مسئول مرکز فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: نهمین عمل اهدای عضو، امروز سه شنبه از یک فرد مرگ مغزی با موفقیت در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد و جان سه نفر را نجات داد.

- مسئول مرکز فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: نهمین عمل اهدای عضو، امروز سه شنبه از یک فرد مرگ مغزی با موفقیت در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد و جان سه نفر را نجات داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دکتر عباس چنانه بیان کرد: اعضای یک پسرجوان 18 ساله اهل اهواز که به علت وقوع یک حادثه دچار مرگ مغزی شد بود با رضایت خانواده وی به سه نفر پیوند داده شد.

وی افزود: گیرندگان کلیه شامل یک بانوی 22 ساله اهل عبدالخان و یک بانوی 51 ساله اهل اهواز بودند.

چنانه ادامه داد: کبد فرد مرگ مغزی برای پیوند به فرد نیازمند به شیراز ارسال شد.

به گفته چنانه از ابتدای امسال تا کنون 9 عمل پیوند عضو در بیمارستان گلستان اهواز با موفقیت صورت گرفته که نشان دهنده تقویت نهادینگی اهدای عضو در جامعه و ایثار و فداکاری مردم است.

اهدای عضو یک فرآیند جراحی است که در آن یک عضو ازکارافتاده با یک عضو سالم از فردی دیگر جایگزین می شود.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی اهواز - مرگ مغزی - دانشگاه علوم پزشکی - اهواز - اهدای عضو - دانشگاه علوم - پیوند
آخرین اخبار سرویس:

نجات جان سه نفر با اهدای عضو یک فرد مرگ مغزی در خوزستان

نجات جان سه نفر با اهدای عضو یک فرد مرگ مغزی در خوزستان