مطالب مرتبط:
برگزاری مراسم استغاثه به امام زمان (عج) و روضه سیدالشهداء (ع) در سرپل ذهاب+عکس
دشمن خیال می کرد با ترور امام شهید، همه چیز فرو می پاشد
آخرین وضعیت نامگذاری خیابان دانشگاه و کوهسنگی مشهد به نام شهید امام خامنه ای
ببینید | خضریان: چگونه برخی در داخل می گویند برای ترامپ پنجره خروج ایجاد کنیم؛ چرا باید برای قاتل امام شهید پنجره خروج ایجاد کنیم؟
شهیدان لاریجانی در کنار شهید مطهری/ قابی از فرزند شهید لاریجانی بر گوشی سیدحسن خمینی/ دیدار خانواده حسن خمینی با خانواده لاریجانی+تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 00:102026-05-04سياسي

واکنش امام به روضه مراسم ختم شهید مطهری


استاد مرتضی مطهری به شهادت رسیده بود.

پیکر مطهرش را به فرموده امام در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها به خاک سپردند و حالا از طرف امام برایش مراسم ترحیمی ترتیب داده بودند.

- به گزارش خبرنگار جماران، ده و بیست دقیقه سه شنبه شبِ یازدهم اردیبهشت ماه سال 58 بود که گلوله جمود، مغز متفکری را نشانه گرفت که پاره تن امام بود.

گروهک فرقان که خود را مسلمان تر از همه می دانست، اطلاعیه ای صادر کرد که خیانت شخص مرتضی مطهری در به انحراف کشاندن انقلاب توده های خلق بر همه روشن بود لذا اعلام انقلابی نامبرده انجام پذیرفت.

امام گفته بود که ایشان را در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها دفن کنند و خودشان هم برایشان مجلس ختمی برگزار کردند.

در کتاب برداشت هایی از سیره امام آمده است: شاید بعضی ها که مجلس ختم استاد شهید مطهری را که از طرف امام در مدرسه فیضیه برگزار شد از تلویزیون دیده و شاهد برخورد امام بوده اند.

در آن زمان چون امام در قم بودند و از این رو خودشان در این مجلس ختم شرکت کردند.

در تمام زمانی که سخنران در کنارشان ایستاده بود و درباره شخصیت استاد مطهری شاگرد برجسته و پاره تن امام و نیز شهادت او سخن می گفت، امام در کمال آرامش و وقار گوش می دادند.


برچسب ها: معصومه سلام الله علیها - امام - حرم حضرت معصومه - مرتضی مطهری - حضرت معصومه - مطهری - شهید مطهری
آخرین اخبار سرویس:

واکنش امام به روضه مراسم ختم شهید مطهری

واکنش امام به روضه مراسم ختم شهید مطهری