مطالب مرتبط:
سرعت وزش باد در مرکزی از 80 کیلومتر بر ساعت فراتر می رود
وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق در استان قم
افزایش سرعت وزش باد تا پایان هفته در خراسان جنوبی
تداوم وزش باد شدید در تهران
سرعت وزش باد تا پایان هفته در خراسان جنوبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 09:102026-05-05اجتماعي

شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم


امروز نیمه اردی بهشت و روز شیراز است.

-  از محبوب ترین غذا های بین مردم شیراز آش سبزی است و اغلب این آش برای صبحانه طبخ می شود.

  این آش با سبزی ترخون و تره، گوشت، برنج، لوبیا سفید، عدس، نخود، روغن و دارچین آماده و در اغلب اوقات با روغن داغ، پیازداغ، آب لیمو و نان سنگک سرو می شود.

  هر سال به مناسبت روز شیراز، برنامه های متنوعی در شیراز برگزار می شود؛ معاون فرهنگی شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز از اجرای رویداد های هویتی نظیر آیین تعویض قرآن دروازه قرآن، رونمایی از نماد سمفونی شیراز و ایجاد گذر نخبگان در باغ ارم خبر داد.

محمدعلی چوبینی گفت: برای سومین سال متوالی، آیین تعویض قرآن دروازه قرآن برگزار می شود، این نماد نشان دهنده پیشینه 11 قرنی اسلامی شیراز است و قرآن دست نویس پیشین نیز پس از تعویض، برای نگهداری به موزه شهر منتقل خواهد شد.

  چوبینی همچنین از افتتاح فاز دوم موزه شهر شیراز خبر داد و گفت: در این مراسم از چندین جلد کتاب از جمله کتاب بلدیه شیراز رونمایی می شود، این موزه فضایی سیال و مبتنی بر اسناد معتبر است که لایه های پنهان و آشکار هویت شهری را برای شهروندان و گردشگران روایت می کند.

  معاون فرهنگی شهردار شیراز با تأکید بر لزوم ایجاد زبان مشترک میان شیراز و جهان، به تولید اثر موسیقایی سمفون


برچسب ها: شیراز - دروازه قرآن - قرآن - روز شیراز - تعویض - شهرداری شیراز - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم

شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم