مطالب مرتبط:
آزادی 36 زندانی جرائم غیرعمد در خراسان شمالی
تداوم وزش باد شدید و گرد و خاک در خراسان جنوبی
صحنه های به یاد ماندنی نمایش اقتدار ملی خراسان جنوبی در قاب دوربین
تحقق آبرسانی به 108 روستای خراسان جنوبی با 490 میلیارد تومان اعتبار
فرآوری 2 هزار و 500 تن بذر اصلاح شده گندم و جو در خراسان جنوبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 16:452026-04-30سياسي

آزادی 36زندانی در خراسان جنوبی


36 زندانی در خراسان جنوبی در دهه کرامت آزاد شدند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، دادستان مرکز استان خراسان جنوبی از آزادی 36 نفر از زندانیان استان همزمان با دهه کرامت و میلاد باسعادت حضرت امام رضا (ع) خبر داد و این اقدام را جلوه ای از رأفت اسلامی و بهره مندی هدفمند از رویکرد های اصلاحی دستگاه قضایی دانست.

  قاسمی، دادستان مرکز استان گفت: این اقدام با همکاری مراجع قضایی و مسئولان زندان های خراسان جنوبی انجام شده و در این طرح، پرونده تعداد زیادی از زندانیان مورد بررسی دقیق قرار گرفت و در نهایت، 36 نفر که شرایط قانونی لازم را داشتند، با استفاده از نهاد های ارفاقی از جمله عفو، تعلیق، آزادی مشروط و سایر تسهیلات قانونی از زندان آزاد شدند.

  دادستان مرکز استان گفت: رویکرد دستگاه قضایی در استان، مبتنی بر تلفیق قاطعیت در برخورد با جرم و در عین حال توجه به ابعاد اصلاحی و تربیتی مجازات ها است و در این چارچوب، تلاش می شود زندانیانی که در دوران تحمل محکومیت، حسن اخلاق، ندامت و اصلاح رفتار از خود نشان داده اند، در چارچوب قانون از ارفاقات برخوردار شوند.

  قاسمی با اشاره به اینکه این آزادی ها در پرتو فرهنگ رضوی انجام شده است، گفت: دهه کرامت فرصت ارزشمندی برای ترویج رأفت اسلامی و توجه به کرامت انسانی است و آزادی این 36 نفر، ع


برچسب ها: خراسان جنوبی - دادستان مرکز استان - خراسان - زندان - استان - جنوبی - زندانی
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 36زندانی در خراسان جنوبی

آزادی 36زندانی در خراسان جنوبی