مطالب مرتبط:
واکنش جمعیت الوفاق به اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت 69 بحرینی
تابعیت ده ها بحرینی به دلیل حمایت از ایران لغو شد
بحرین تابعیت 69 نفر را به دلیل حمایت از ایران سلب کرد
بحرین تابعیت 69 نفر را به دلیل حمایت از ایران سلب کرد
تابعیت 69 نفر به دلیل حمایت از ایران سلب در بحرین سلب شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اردیبهشت 1405 ساعت 04:252026-04-28بين الملل

محکومیت اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت ده ها بحرینی


جمعیت الوفاق بحرین اقدام رژیم آل خلیفه در لغو تابعیت 69 شهروند بحرینی را مصداق مجازات جمعی دانست و آن را محکوم کرد.

- محکومیت اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت ده ها بحرینی جمعیت الوفاق بحرین اقدام رژیم آل خلیفه در لغو تابعیت 69 شهروند بحرینی را مصداق مجازات جمعی دانست و آن را محکوم کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ جمعیت الوفاق بحرین، تصمیم رژیم آل خلیفه را برای سلب تابعیت 69 شهروند از جمله خانواده هایشان به بهانه همبستگی با ایران محکوم و اعلام کرد: این تصمیمات ناعادلانه، غیرانسانی و بدون اتهام و مجازات جمعی است.

جمعیت الوفاق همچنین تصریح کرد: رژیم (آل خلیفه) تابعیت را از کودکان، نوزادان و زنان به بهانه وابستگی به پدرانشان سلب کرده است که این به معنای حذف کامل خانواده ها از ثبت احوال است و شبیه اعدام معنوی و مدنی است.

این نهاد تصمیم رژیم (آل خلیفه) را مصداق تجاوز به حقوق شهروندان و جنایت غیرانسانی دانست و درباره عواقب این اقدام هشدار داد.

وزارت کشور رژیم آل خلیفه دوشنبه اعلام کرد که تابعیت 69 نفر از جمله افراد خانواده آنها را به علت همدردی و تجلیل از اقدامات ایران در جنگ سلب کرده است.


برچسب ها: رژیم آل خلیفه - آل خلیفه - جمعیت الوفاق - تابعیت - بحرین - خلیفه - الوفاق بحرین
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت ده ها بحرینی

محکومیت اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت ده ها بحرینی