مطالب مرتبط:
21 هزار بهره بردار در کلاس های ترویجی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی مشارکت کردند
7 هزار بازرسی از بازار آذربایجان غربی در جنگ رمضان انجام شد
استاندار: نقش ژئوپلیتیک آذربایجان غربی در اقتصاد ملی باید بیشتر دیده شود
تصاویر/ دیدار مدیر حوزه علمیه آذربایجان غربی با امام جمعه میاندوآب
مدیرکل صمت استان: 894 متخلف صنفی در آذربایجان غربی به تعزیرات معرفی شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 19:052026-04-23اقتصادي

ذخایر آبی سد های آذربایجان غربی به 74 درصد رسید


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: پارسال میزان پرشدگی سد های استان، 27 درصد بود که به برکت بارش های مناسب، این رقم امسال به 74 درصد رسیده است.

- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: پارسال میزان پرشدگی سد های استان، 27 درصد بود که به برکت بارش های مناسب، این رقم امسال به 74 درصد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد ، بارش های مناسب در استان آذربایجان غربی، از جمله ثبت 375 میلیمتر بارش که بیشتر از سال گذشته است، موجب برقراری جریان دائمی آب در رودخانه های سیمینه رود، زرینه رود، گدارچای و رودخانه مهاباد شده است.

این بارش ها همچنین منجر به افزایش قابل توجه میزان پرشدگی سد های استان شده است، به طوری که 7 سد از 17 سد استان در آستانه سرریز شدن قرار دارند و برنامه ریزی برای رهاسازی آب آنها به سمت دریاچه ارومیه پیش از سرریز شدن انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی ابراز امیدواری کرد که با ادامه بارش ها در اردیبهشت ماه، میزان بارش ها تا 460 میلیمتر افزایش یابد.

رستگاری در ادامه گفت: پارسال میزان پرشدگی سد های استان، 27 درصد بود که به برکت بارش های مناسب، این رقم امسال به 74 درصد رسیده است.


برچسب ها: آذربایجان غربی - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای - آذربایجان - شرکت آب منطقه ای - استان - مدیرعامل - بارش
آخرین اخبار سرویس:

ذخایر آبی سد های آذربایجان غربی به 74 درصد رسید

ذخایر آبی سد های آذربایجان غربی به 74 درصد رسید